Φρικτές αποκαλύψεις: Την στραγγάλισε γιατί ήθελε να τον χωρίσει (Video)

Στoν εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, με δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης ο 40χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε και έθαψε την 37χρονη σύζυγό του, Ανθή Λινάρδου, στο Βελβεντό Κοζάνης. Ο καθ” ομολογίαν του δράστης περιέγραψε στους αστυνομικούς την πράξη του, ισχυριζόμενος ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου διαπληκτίστηκε για πολλοστή φορά με τη γυναίκα του και την έπνιξε με τα χέρια του, μέσα στο σπίτι τους την ώρα που τα παιδιά τους κοιμόντουσαν, όταν εκείνη του επανέλαβε την επιθυμία της να χωρίσουν.

«Eγώ τη στραγγάλισα και ας φάω ισόβια» παραδέχθηκε στους αστυνομικούς, μόλις βρήκαν το πτώμα της συζύγου του θαμμένο στο χωράφι του, ο 40χρονος από το Βελβεντό Κοζάνης ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στις έρευνες της αστυνομίας, αρνούμενος μέχρι τελευταία στιγμή οποιαδήποτε ανάμειξη.

Όπως είπε σε συνέντευξη Τύπου ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, ταξίαρχος Δημοσθένης Χρήστου, η αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας από την πρώτη στιγμή γιατί είχε πέσει σε αντιφάσεις. «Ψάξαμε τα χωράφια του και είδαμε ότι είχε οργώσει ένα χωράφι χωρίς να υπάρχει λόγος να το φρεζάρει αυτή την εποχή. Σκάψαμε παρουσία του και όταν βρήκαμε το πτώμα της συζύγου του, τότε το παραδέχθηκε γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή αρνούνταν το έγκλημα» εξήγησε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με τα χέρια του τη σύζυγό του, στο σπίτι τους στο Βελβεντό, ύστερα από διαπληκτισμό τους, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Στη συνέχεια τη μετέφερε σε χωράφι ιδιοκτησίας του, όπου την έθαψε. Στη συνέχεια μετέφερε στο υπόγειο γκαράζ το πτώμα της, το φόρτωσε στο αγροτικό αυτοκίνητό του και το έθαψε σε χωράφι του, το οποίο τη Δευτέρα φρέζαρε για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Συνελήφθη, επίσης, και ο 66χρονος πατέρας του, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα που κατείχε παράνομα. Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος έσπευσε την Κυριακή να δηλώσει την εξαφάνιση της συζύγου του στο Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ και σε δηλώσεις του στον Τύπο δήλωνε άγνοια για την τύχη της γυναίκας του, που είχε καταγωγή από τον Πειραιά. Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά, ένα οκτάχρονο αγόρι και δύο εξάχρονα κορίτσια-δίδυμα.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: