Φρίκη στην Κέρκυρα: Παππούς φέρεται να ασελγούσε στην ανήλικη εγγονούλα του

Αναβρασμός στην Κέρκυρα μετά την αποκάλυψη πως ένας ηλικιωμένος φέρεται να ασελγούσε στην μόλις εννέα ετών εγγονή του. Ήδη, το κοριτσάκι έχει καταθέσει στις αρχές πως ο παππούς της την κακοποιούσε σeξουαλικά.

Η φρικτή υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο αδελφός του κοριτσιού εκμυστηρεύτηκε στην θεία τους ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε στην αδελφή του. Εκείνη ρώτησε τη μικρούλα, που φέρεται να είπε ότι ο παππούς της τής έκανε πολύ συχνά πράγματα που εκείνη δεν ήθελε.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκε η μητέρα της εννιάχρονης, η οποία την πήρε και υπέβαλαν καταγγελία σε βάρος του ηλικιωμένου στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στην κατάθεση της 9χρονης

Μέχρι στιγμής, το κοριτσάκι έχει καταθέσει δυο φορές στους αστυνομικούς στο πλαίσιο έρευνας που διέταξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Και στις δυο είπε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε υποστεί πολλές φορές παρενόχληση από τον παππού της, ο οποίος δεν την χτυπούσε αλλά μία φορά της έκλεισε το στόμα γιατί είχε φοβηθεί. Άλλη μια φορά προσπαθούσε να τον σταματήσει, αλλά εκείνος της κρατούσε τα χέρια.

Με μήνυση απάντησε ο παππούς της μικρής

Δημοσίευμα του corfutvnews.gr αναφέρει ότι, μετά την δίωξη που του ασκήθηκε, ο παππούς υπέβαλε μήνυση σε βάρος της κόρης του για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Η υπόθεση μπερδεύεται ακόμη περισσότερο, καθώς ο ηλικιωμένος ισχυρίστηκε ότι η κόρη του είχε ζητήσει χρήματα για να αποσύρει την δική της μήνυση σε βάρος του.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: