Φεμινίστριες κατά Apple: Τα iPhone είναι πολύ μεγάλα για τα χέρια μας

Τον μπελά της έχει βρει η Apple με την παρουσίαση των νέων της iPhone, καθώς φεμινίστριες στη Βρετανία κατηγορούν την εταιρία για την μεγάλη οθόνη της συσκευής.

Συγκεκριμένα, το μέγεθος των νέων smartphone είναι 5,8 ίντσες για το iPhone XS, 6,1 για το iPhone ΧΡ και 6,5 για το το iPhone XS Max.

Όπως υποστηρίζουν οι φεμινίστριας, αυτές οι ίντσες παραείναι μεγάλες για ένα γυναικείο χέρι.

“Μας ενοχλεί που δεν παίρνετε υπόψιν το σώμα μας κατά το σχεδιασμό. Θα πρέπει να μας νευριάζει αυτό, πληρώνουμε τα ίδια χρήματα με τους άνδρες για ένα προϊόν που δεν δουλεύει εξίσου καλά για εμάς”, δήλωσε στην Daily Telegraph η ακτιβίστρια Καρολίν Κριάδο Πέρεζ, η οποία εξηγεί πως το γεγονός πως θα πρέπει είτε να αναβαθμίσει το κινητό που έχει με νέο λογισμικό, είτε να αγοράσει ένα καινούριο, που δεν χωρά στο χέρι της δεν είναι μία επιλογή που θα πρέπει να αποδεχόμαστε στον 21ο αιώνα.

Άλλες γυναίκες σημειώνουν ότι γυναίκες με μικρά χέρια αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να κρατούν κινητό με τόσο μεγάλη οθόνη, ενώ άλλες επισημαίνουν πως αν συνεχίσουν έτσι στην Apple σύντομα δεν θα μπορούν να κρατάνε κανένα κινητό τους.

texnologia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: