Φάρσαλα: Απελευθέρωσαν τα πίτμπουλ για να επιτεθούν στους τεχνικούς της ΔΕΗ που πήγαν να κόψουν το ρεύμα

Έναν πατέρα και τον γιο του αναζητούν οι αστυνομικές αρχές στα Φάρσαλα, μετά από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος τους από δυο τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι τεχνικοί και μεταδίδει η εφημερίδα «Ελευθερία», προπηλακίστηκαν από τον πατέρα και τον γιο που, σύμφωνα και με τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Βασίλης Μητροδήμος, απελευθέρωσαν σκυλιά ράτσας πίτμπουλ για να τους επιτεθούν, Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, έδωσαν «εντολή να τους κατασπαράξουν».

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα το πρωί, σε χωριό των Φαρσάλων, όταν οι τεχνικοί της ΔΕΗ επιχείρησαν να διακόψουν την παροχή ρεύματος στο σπίτι των δραστών λόγω οφειλών σε ιδιώτη πάροχο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη μήνυση, ο 75χρονος πατέρας και ο 29χρονος γιος του, επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές στους δύο τεχνικούς 57 και 43 ετών αντίστοιχα.

«Οι συνάδελφοι ευτυχώς πρόλαβαν και πήδηξαν στην καρότσα του αυτοκινήτου και με τα κον­τάρια χειρισμού ρεύματος απωθούσαν τα σκυλιά», διευκρινίζει στην «Ε» ο πρόεδρος της ΕΤΕ ΔΕΗ, Βασίλης Μητροδήμος

Ο ένας εκ των δύο τεχνικών μεταφέρθηκε με τραυματισμό στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, ενώ οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη:Μοσχάτο: Κατήγγειλε στην Αστυνομία και τον Εισαγγελέα τον 85χρονο πατέρα της ως κρούσμα κορωνοϊού

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: