Fake news η είδηση για κατάθεση 1 εκατ. για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ (βίντεο)

Την ευγνωμοσύνη του εξέφρασε ο πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ προς όλους όσοι ενίσχυσαν τον λογαριασμό που έχει κατατεθεί με σκοπό να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για το ταξίδι του μικρού στην ελπίδα.

“Τσουνάμι αγάπης”

«Μιλάμε για τσουνάμι αγάπης. Ακόμα δεν μπορούμε να συλλάβουμε ακριβώς τι συνέβη» δήλωσε ο Γιώργος Γλωσσιώτης, ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, που ετοιμάζεται για το «ταξίδι ζωής» του για τη χορήγηση της γονιδιακής θεραπείας για τη νόσο της Νωτιαίας Μυικής Ατροφίας.

Συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ

Ο κ Γλασσιώτης επιβεβαίωσε ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν υπερβαίνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ. «Τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στον ειδικό λογαριασμό μέχρι το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου ήταν 3.100.000 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας.

Fake news η είδηση για κατάθεση 1 εκατ.

Κατά τον ίδιο, τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από ποσά που ξεκινούσαν από ένα ευρώ και έφτασαν και τις 40.000, εξήγησε ο κ. Γλωσσιώτης. Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται κατάθεση του 1.000.000 ευρώ από άγνωστο ιδιώτη που γράφτηκε και πως το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί έως τώρα είναι, όπως αναφέρθηκε, 40.000 ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: