F1 Δοκιμές Βαρκελώνη: 3η Μέρα-Πρωτιά για την Force India του Hulkenberg,αρκετά τα προβλήματα! (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε και η τρίτη μέρα των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης στην πίστα της Βαρκελώνης, με τους οδηγούς να δοκιμάζουν τα νέα τους μονοθέσια και τις ομάδες να βγάζουν τα συμπέρασμα τους ενόψει της πρεμιέρας του Παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1.

Μετά από δύο συνεχόμενες πρωτιές της Ferrari, η κατάσταση στην κορυφή άλλαξε με την Force India του Hulkenberg να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο στις σημερινές δοκιμές…

Ικανοποίηση στη Force India…

Ο Γερμανός πιλότος έκανε την έκπληξη, φανερώνοντας ότι το μονοθέσιο του βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με την Force India να δείχνει για ακόμη μία φορά, ότι κάνει αρκετή καλή δουλειά ενόψει και της νέας σεζόν.

Στα θετικά γεγονότα των σημερινών δοκιμών ήταν και η πρωτάρα Haas.

Εξαιρετική εικόνα από την Haas

Η ομάδα από την Αμερική, έχοντας πίσω από το τιμόνι της τον Grosjean, έδειξε για πρώτη φορά τα… δόντια της, πετυχαίνοντας το δεύτερο καλύτερο χρόνο.

Εντυπωσιασμένοι μείναμε και από την Toro Rosso του Sainz! Μπορεί οι χρόνοι που παρουσίασε να μην ήταν ανταγωνιστικοί, ωστόσο οι 161 γύροι δείχνουν την αξιοπιστία του μονοθέσιου!

Την ώρα που ο πιλότος της Toro Rosso κάνει ένα μικρό διάλειμμα…

Μια και μιλήσαμε για αξιοπιστία, το μυαλό μας πήγε κατευθείαν στην Mercedes, που για ακόμα μια μέρα έδειξε ότι είναι… θηρίο!

Η Mercedes, ρίχνοντας τόσο τον Hamilton όσο και τον Rosberg στην πίστα, δεν έδωσε σημασία στους χρόνους, αλλά στην αξιοπιστία του μονοθέσιου!

Και οι δύο οδηγοί πίεσαν όσο μπορούσαν τα μονοθέσια τους, ώστε οι μηχανικοί της ομάδας, να μπορέσουν να δουν αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Συνολικά 161 γύροι και για τα δύο μονοθέσια…

Lewis Hamilton…

Nico Rosberg…

Μια μέρα, που στιγματίστηκε από… προβλήματα.

Η Ferrari αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου και έμεινε στα πιτ όλο το πρωί.

Παρόλα αυτά, το πρόβλημα λύθηκε το απόγευμα με τον Raikkonen, να σημειώνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

Kimi Raikkonen…

Μετά από δύο επιτυχημένες μέρες και συνεχόμενους γύρους, η McLaren-Honda του Button ξέμινε από… δυνάμεις!

Συγκριμένα, παρουσίασε πρόβλημα στα υδραυλικά καθώς υπήρχε διαρροή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ολοκληρώσει τις δοκιμές του ο Βρετανός πιλότος…

Η στιγμή που η McLaren-Honda παρουσίασε πρόβλημα…

Πρόβλημα και για την Williams καθώς ο κινητήρας της Mercedes είχε  διαρροή λαδιού με αποτέλεσμα ο Massa να αναγκαστεί να αποχωρήσει…

Felipe Massa…

Κόκκινη σημαία και για τη Renault του Kevin Magnussen, καθώς σταμάτησε στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού.

Kevin Magnussen…

****Στην τρίτη μέρα των χειμερινών δοκιμών, τα περισσότερα μονοθέσια έδωσαν περισσότερα βάρος στο κομμάτι των ελαστικών αλλά και τις αξιοπιστίας, παρά στους χρόνους!

Οι σημερινοί χρόνοι και γύροι από τα μονοθέσια…

 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΑΧΟΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ:

Formula 1 Δοκιμές Βαρκελώνη: Ταχύτερος ο Vettel, θηρίο η Mercedes του Hamilton! (ΦΩΤΟ) Formula 1 Δοκιμές Βαρκελώνη: 2η Μέρα-Ξανά πρώτος ο Vettel, βρυχάται το θηρίο της Mercedes (ΦΩΤΟ)  

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: