Έχασε το δεξί του χέρι ο 28χρονος Αλέξης Καλογερόπουλος που τραυματίστηκε βαριά στην ΒΙ.ΠΕ. της Πάτρας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας με ανακοίνωση του, εκφράζει τη βαθιά του λύπη για το τραγικό εργατικό ατύχημα που υπέστη ο 28χρονος Αλέξης Καλογερόπουλος στην περιοχή της ΒΙΠΕ – Βιομηχανική περιοχή Πάτρας. Ο 28χρονος έχασε το δεξί του χέρι ενώ έχει υποστεί σοβαρή βλάβη και στον δεξί του πνεύμονα.

«Η κατάσταση του συναδέλφου είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Νοσηλεύεται στην εντατική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία Η Βοήθεια», όπου σήμερα το απόγευμα η Πρόεδρος του Ε.Κ. Πάτρας, Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου βρέθηκε δίπλα στην οικογένειά του, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο για ακρωτηριασμό του δεξιού του χεριού.

Το άτυχο παλικάρι έχει υποστεί μεγάλη βλάβη και στον δεξί πνεύμονα.

Η Πρόεδρος κ. Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου ευχήθηκε ο Αλέξης Καλογερόπουλος να βγει νικητής από αυτή τη μάχη και επεσήμανε ότι το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Πάτρας είναι δίπλα σε αυτόν και την οικογένειά του.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας ζητά να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη αυτό το θλιβερό περιστατικό και να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογούν», αναφέρει η ανακοίνωση.

xespao.gr-topika

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: