Ευρυτανία: Ντοκουμέντο με τη 48χρονη να οδηγεί προς τη λίμνη την ημέρα που εξαφανίστηκε

Στο «φως» ντοκουμέντο με τη 48χρονη Ευρυδίκη στην Ευρυτανία να οδηγεί προς τη λίμνη την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Όπως μετέδωσε το Star, φαίνεται η Ευρυδίκη να οδηγεί προς τη γέφυρα Τατάρνας. Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από την ημέρα της εξαφάνισης και όπως φαίνεται, η ώρα είναι μία και δώδεκα. Το βίντεο είναι στη διάθεση των αστυνομικών Αρχών.


Επίσης, το Star έδειξε ντοκουμέντα από τις έρευνες που έκανε το sonar του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη λίμνη των Κρεμαστών και δείχνουν τη μορφή που εντόπισε το ρομπότ.


Σημειώνεται πως οι έρευνες στη λίμνη επικεντρώνονται σε ένα σημείο περίπου στη μέση της γέφυρας Τατάρνας. Το ύψος της γέφυρας σε εκείνη την καμάρα είναι 196 μέτρα ενώ το εύρημα βρίσκεται 90 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

«Ήταν περίπου κάτω από το σημείο ακριβώς από οπού υποτίθεται ότι έπεσε αν έπεσε μονή της. Αν λοιπόν δεν ανέβουν στον βυθό δε θα μπορέσουν να ταυτοποιήσουν το αντικείμενο το οποίο εμείς μπορέσαμε και σονάραμε» λέει ο Αντώνης Αυγερινός, πρόεδρος του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στο μεταξύ, αύριο το πρωί υποβρύχιο drone τελευταίας τεχνολογίας θα σκανάρει τον βυθό της λίμνης των Κρεμαστών συνδράμοντας στο έργο των έμπειρων δυτών, ωστόσο οι δύτες που και σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν έρευνες, μέχρι στιγμής βρίσκουν μόνο κορμούς στον πυθμένα. 

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: