Εταιρεία στέλνει spoilers του «Game of Thrones» σε όποιον θέλετε έναντι ενός δολαρίου

Αντιπαθείτε κάποιον ο οποίος είναι φαν του Game of Thrones; Αυτή η εταιρεία σας δίνει την ευκαιρία να τον εκδικηθείτε για ότι σας έχει κάνει και να του χαλάσετε τη χαρά να δει τα επεισόδια, καθώς μπορείτε δίνοντας ένα μόλις δολάριο να εξασφαλίσετε πως τη στιγμή που ένα από τα νέα επεισόδια ολοκληρώσει την πρώτη προβολή του στις ΗΠΑ, θα καταφθάσει στο κινητό του ένα SMS γεμάτο spoilers.

Αναλυτικότερα, αν σας ενδιαφέρει, επισκέπτεστε την ιστοσελίδα Spoiled, καταχωρείτε το όνομα, το email σας και τον αριθμό κινητού του ανθρώπου που θέλετε να τιμωρήσετε και επιλέγετε το επεισόδιο που σας ενδιαφέρει. Τα spoilers κοστίζουν 0,99 δολάρια ανά επεισόδιο, αλλά υπάρχει και το «πακέτο» των 6 επεισοδίων με 4,99 δολάρια — που του καταστρέφει όλη την τελευταία σεζόν. Μπορείτε να δείτε τα spoilers και τυχόν απαντήσεις στα SMS μέσω link που θα αποσταλεί στο email σας.

Η εταιρεία εδρεύει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Σικάγο, αλλά εξυπηρετεί “κακούληδες” σε όλο τον κόσμο.

Οι τρεις εμπνευστές του Spoiled εμπνεύστηκαν το εγχείρημα από ένα post που είχε ανέβει κάποτε στο Reddit, στο οποίο κάποιος εξιστορούσε πώς η φίλη του, όταν την απάτησε και χώρισαν, φρόντιζε να του στέλνει spoilers του «Game of Thrones», χρησιμοποιώντας ακόμη και κινητά φίλων όταν εκείνος μπλόκαρε τον αριθμό της.

Η εφαρμογή έκανε το ντεμπούτο της τον Ιούνιο του 2016, πριν από το τελευταίο επεισόδιο της έκτης σεζόν και έκτοτε οι χρήστες της έχουν πολλαπλασιαστεί, ενώ οι ιδρυτές της δηλώνουν περήφανοι για το “έργο” τους.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: