Έρχεται στον Alpha: Το διάσημο παιχνίδι «Quizdom» μεταφέρεται στην TV (trailer)

Έρχεται στον Alpha το καλύτερο παιχνίδι γνώσεων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μετρά περισσότερους από 1.400.000 χρήστες.
Το «Quizdom The Show» πρόκειται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού μέσα στον Φεβρουάριο.
Σύμφωνα με τις οδηγίες του παιχνιδιού, δύο παίκτες έρχονται αντιμέτωποι κάθε φορά και καλούνται να απαντήσουν σε δεκαέξι ερωτήσεις μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που φτάνει τα δέκα δευτερόλεπτα.
Οι κατηγορίες των ερωτήσεων πολλές και καλύπτουν όλο το φάσμα. Ειδικότερα: 20ός αιώνας, Τέχνες, Celebrities, Αθλητικά, Γεωγραφία, Επιστήμη, Θρησκεία, Ιστορία, Σώμα & Υγεία, Λέξεις, Σινεμά, Μουσική, Πολιτική, Φαγητό, Ζώα. Σε κάθε αναμέτρηση, οι αντίπαλοι επιλέγουν εναλλάξ από δύο κατηγορίες ο καθένας και στη συνέχεια καλούνται να απαντήσουν ταυτόχρονα στις ίδιες ερωτήσεις.
Νικητής ανακηρύσσεται εκείνος που απάντησε σωστά αλλά και γρηγορότερα στις περισσότερες ερωτήσεις. Όποιος κερδίζει, επιλέγει τον επόμενο αντίπαλό του και το παιχνίδι συνεχίζεται σε μια μάχη μέχρι τελικής… γνώσεως.
Παρουσιαστής του παιχνιδιού θα είναι ο stand up comedian, Λάμπρος Φισφής που είχε υπογράψει το σενάριο της κωμικής σειράς «Η γενιά των 592 ευρώ» στο Mega αλλά και το «Κάψε το σενάριο» στο ίδιο κανάλι.
Δείτε το trailer. 
Πηγή: Περιοδικό TV24

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: