Επτά τρόποι για να ξυπνήσετε τη λίμπιντό σας

Η καθημερινότητα έχει έντονο στρες ισοπεδώνοντας πολλές φορές τον αισθησιασμό και την όρεξη για σeξ. Αυτό μπορεί να αλλάξει! Και βεβαίως επειδή

σε μία σχέση οι γυναίκες συχνά είναι η κινητήριος δύναμη, η γερμανική εφημερίδα «Bild» δίνει συμβουλές στο ωραίο φύλο πώς να ξαναβάλει τον αισθησιασμό στην καθημερινή του ζωή.

Συμβουλές για να βελτιώσετε το σeξ απίλ σας

1. Αγαπάτε τον εαυτό σας . Όταν τα έχετε καλά με τον εαυτό σας, τα έχετε καλά και με τους άλλους.

2. Σωματική αυτοεκτίμηση. Δεν έχει σημασία αν ξυπνάτε το πρωί κι έχετε κάποιον στο κρεβάτι σας. Σημασία έχει να σηκώνεστε από το κρεβάτι με χαμόγελο. Αυτό με τη σειρά του σας καθιστά ελκυστικές. Ξεκινήστε με όρεξη την ημέρα σας προσφέροντας στον εαυτό σας έναν οργασμό.  

3. Φορέστε σeξι εσώρουχα. Ακόμα και αν είστε το μόνο πρόσωπο που ξέρει ότι φοράτε δαντελωτά εσώρουχα, είναι αρκετό. Πολυάριθμες έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες αισθάνονται πιο σίγουρες και και αισθησιακές όταν φορούν σeξι  εσώρουχα. Ακόμα κι αν τα φοράτε με τζιν.  

4 . Γυρίστε μία ταινία σeξ με τον σύντροφό σας. Εξάλλου, πολλά ζευγάρια βλέπουν μαζί ταινίες π ορνό.

5. Βάλτε άρωμα στη ζωή σας: βανίλια, πορτοκάλι, σανδαλόξυλο – ορισμένες μυρωδιές έχουν τονωτική επίδραση. Ως εκ τούτου, τα αιθέρια έλαια ενισχύουν τη λίμπιντο στην γκρίζα καθημερινότητα.

 6.Ο έρωτας περνά από το στομάχι. Προτιμήστε αφροδισιακά φαγητά, για παράδειγμα, τσίλι, κανέλα και τζίντζερ.

7. Αθληθείτε με όρεξη. Ο αθλητισμός δεν κάνει μόνο καλό στην υγεία αλλά ενισχύει επίσης και τη λίμπιντο.

 

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: