Επίσκεψη Μάρδα στην Παλαιστίνη ενόψει επιχειρηματικής αποστολής

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Μάρδας, ολοκλήρωσε σήμερα την επίσκεψη εργασίας που πραγματοποίησε στην Παλαιστίνη (1-2 Αυγούστου), για την προετοιμασία της επιχειρηματικής αποστολής στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους. Κατά τις επαφές του, ο κ. Υφυπουργός εστίασε το ενδιαφέρον του, κυρίως, στους τομείς των κατασκευών, των δομικών υλικών, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), καθώς και της ύδρευσης (παροχή/μεταφορά), ως τομείς προτεραιότητας της επιχειρηματικής αποστολής του προσεχούς Νοεμβρίου.

Κατά την επίσκεψή του στη Ραμάλλα, ο κ. Μάρδας είχε επαφές με τον Υφυπουργό Εξωτερικών, Δρ. Tayser Farahat, τη Βοηθό Υπουργό Εξωτερικών για ευρωπαϊκές υποθέσεις, κα Amal Jadou, τον Υπουργό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δρ. Hussein Al-Aaraj, τον Υπουργό Οικονομικών και Σχεδιασμού κ. Shukri Bishara, καθώς και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κατασκευαστών Παλαιστίνης, κ. Marwan Jomaa.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Υφυπουργός συναντήθηκε, επίσης, με την Α.Θ.Μ. τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο Γ’.

typosthes.gr-Oikonomia

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: