Ένας Έλληνας νεκρός στο μακελειό του Σαν Μπερναντίνο (ΦΩΤΟ)

Ενας Έλληνας, ο 52χρονος Νικόλας Θαλασσινός είναι ανάμεσα στους νεκρούς που άφησε πίσω του ο δράστης του μακελειού στο κέντρο ατόμων με αναπηρίες στο Σαν Μπερναντίνο.

Σύμφωνα με τους Τάιμς της Νέας Υόρκης. Ο Θαλασσινός ήταν συνάδελφος του δράστη. Η σύζυγος του θύματος Τζένιφερ Θαλασσινού δήλωσε ότι ο σύζυγός της που εργαζόταν ως επιθεωρητής υγείας στην επαρχία του Σαν Μπερναντίνο, συμμετείχε στην ίδια ομάδα εργαζομένων με τον Σαϊέντ Φαρούκ, ο οποίος είχε τις ίδιες αρμοδιότητες.

«Είχε δουλέψει μαζί του. Μιλούσε μαζί του. Δεν υπήρξε τίποτε αρνητικό», λέει η κα. Θαλασσινού αναφερόμενη στην συμπεριφορά του νεαρού δράστη. Η ίδια δηλώνει ότι δεν είχε καμία ένδειξη για το εάν ο 28χρονος Φαρούκ είχε τελευταία ενταχθεί σε ισλαμικές ομάδες.Η κα. Θαλασσινού δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα ότι ο σύζυγός της ήταν επικριτής των τζιχαντιστών του ISIS και μιλούσε ανοικτά εναντίον του ισλαμικού κράτους. Στην ιστοσελίδα του στο facebook ο Θαλασσινός εμφανίζεται να υποστηρίζει συντηρητικές απόψεις με συχνές αναφορές στη θρησκεία. Η εφημερίδα προσθέτει ότι το ζευγάρι ανήκαν στην αίρεση του Μεσσιανικού Ιουδαϊσμού, που συνδυάζει στοιχεία του Ιουδαϊσμού με τον Χριστιανισμό.

thetoc.gr

 

karfitsa.gr-Diethni

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: