Ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός ανακοίνωσε ότι δεν ξαναπαίζει Μάικλ Τζάκσον (εικόνα)

Σάλο έχει προκαλέσει το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και οι καταγγελίες σeξουαλικής κακοποίησης παιδιών σε βάρος του Μάικλ Τζάκσον.

Το «Leaving Neverland», όπου δύο άνδρες καταγγέλλουν πως ο Τζάκσον τους είχε προσεγγίσει φιλικά προτού τους κακοποιήσει σeξουαλικά, ενώ ήταν στην ηλικία των 7 και 10 ετών στις αρχές του 1990, προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα τρόμου και δυσπιστίας, μετά την προβολή του, σε δύο μέρη, από το αμερικανικό δίκτυο HBO.

Μάλιστα, ήδη ραδιοφωνικοί σταθμοί ανά την υφήλιο ανακοίνωσαν ότι δεν θα ξαναπαίξουν μουσική του με πιο φανερή περίπτωση αυτή του BBC καθώς ο ραδιοφωνικός σταθμός φέρεται να «αφαίρεσε αθόρυβα τη μουσική του “βασιλιά της ποπ” από τις λίστες αναπαραγωγής», όπως μετέδωσαν βρετανικά ΜΜΕ.

Την Τετάρτη ήρθε και στην Ελλάδα το εν λόγω «εμπάργκο» και συγκεκριμένα από τον «Easy 97,2». Ο σταθμός στο Facebook ανέφερε σχετικά: «Ενημερώνουμε τους ακροατές μας ότι έπειτα από τις τελευταίες καταγγελίες και ισχυρισμούς σχετικά με τον Michael Jackson μέσα από το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», αποφασίσαμε να σταματήσουμε να μεταδίδουμε τραγούδια του συγκεκριμένου καλλιτέχνη».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: