Εκτός λίστας πέντε διεθνείς διαιτητές

Πέντε από τους επτά ρέφερι παύουν πλέον να έχουν το σήμα της ΦΙΦΑ, μετά από απόφαση του διοικητικού συμβούλιο της ΕΠΟ που επέλεξε να επιφέρει μεγάλες αλλαγές στον πίνακα των διεθνών διαιτητών.

Ο λόγος για τον Ηλία Σπάθα (Πειραιά), τον Θανάση Γιάχο (Χίου), τον Ανδρέα Παππά (Αθηνών), τον Σταύρο Τριτσώνη (Αθηνών) και τον Μιχάλη Κουκουλάκη (Ηρακλείου).

Παραμένουν μόνο ο Τάσος Σιδηρόπουλος που βρίσκεται στην κατηγορία ελίτ της ΟΥΕΦΑ και ο Χάρης Καλογερόπουλος (Αθηνών) που έγινε διεθνής τον Ιανουάριο. Οι πέντε νέοι διαιτητές που δηλώθηκαν για διεθνείς στην λίστα που στάλθηκε στην ΦΙΦΑ είναι ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων), ο Γιώργος Κύζας (Δράμας), ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας), ο Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας) και ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών).

Νέοι διεθνείς βοηθοί είναι ο Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και ο Γιάννης Τουμπακάρης (Αθηνών), οι οποίοι παίρνουν τη θέση των Χρήστου Μπαλτά (Αχαϊας) και Δημήτρη Γκάγκα (Λάρισας).

Στις γυναίκες διαιτητές και βοηθούς η ΕΠΟ πήρε από μια θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες νέα διεθνής ρέφερι είναι η Μάχη Τσιοφλίκη (Λάρισας) και νέα βοηθός η Μαρία Κουπαράνη (Πέλλας).

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: