Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις σε τέσσερα μαγαζιά στην Ξάνθη

Ένας 24χρονος Έλληνας κατηγορείται ότι μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του διέρρηξαν τρία καταστήματα και μόνος του διέρρηξε άλλο ένα κατάστημα 

Μπροστά σε έναν παλιό τους γνώριμο βρέθηκαν οι άνδρες της Ασφάλειας Ξάνθης, όταν εξιχνίασαν  τέσσερις διαρρήξεις καταστημάτων που είχαν γίνει στην πόλη, τρεις από τις οποίες την ίδια ημέρα. Ένας από τους δυο δράστες είναι ένας 24χρονος Έλληνας που τους έχει απασχολήσει επανειλημμένα για κλοπές. 

Ο νεαρός κατηγορείται ότι μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του διέρρηξαν τρία καταστήματα στις 7 Δεκεμβρίου του 2016 και άρπαξαν συνολικά 220 ευρώ και μία ηλεκτρονική συσκευή, ενώ μόνος του ο 24χρονος διέρρηξε και άλλο ένα κατάστημα  φέτος στις 12 Φεβρουαρίου χωρίς να βρει κάτι για να κλέψει. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

*** Μια τουριστική επιχείρηση στην βόρεια Κέρκυρα είχε διαρρήξει την περασμένη Δευτέρα ένας  57χρονος Έλληνας και είχε αρπάξει από μέσα χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Εσπεριών και της Ασφαλείας και ο δράστης που συνελήφθη μέσα στα όρια του αυτοφώρου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

*** Έξι πάνελ αλουμινίου επιχείρησε να κλέψει από τον προαύλιο χώρο μιας επιχείρησης στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων ένας 32χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.. Η Ασφάλεια που ανέλαβε την προανάκριση σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα κλοπής, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: