Χριστουγεννιάτικα δώρα: Τι να χαρίσεις στους πραγματικά ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής σου

Τα δώρα ανέκαθεν είχαν μια μαγική δύναμη. Πόσο μάλλον, όταν έχεις βρει ακριβώς το χριστουγεννιάτικο δώρο που θέλεις να κάνεις στους δικούς σου ανθρώπους.

Τα Χριστούγεννα άλλωστε είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαρίσετε στα αγαπημένα σας άτομα ξεχωριστά δώρα.

Φέτος λοιπόν τα Χριστούγεννα, στο SHOPFLIX.gr έχεις αμέτρητα διαθέσιμα προϊόντα να ξετυλίγονται μπροστά σου για να επιλέξεις το κατάλληλο δώρο για τους πραγματικά ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής σου.

Ποιος δεν θα λατρέψει ένα καινούργιο smartphone και ποιος δεν θα ήθελε μια σκούπα ρομπότ για το σπίτι του; Οι επίδοξοι σεφ σίγουρα θα λατρέψουν μια κουζινομηχανή, ενώ πάντα χρήσιμο και διαχρονικό είναι ένα air condition.

Μια τηλεόραση ή ένα home cinema για να απολαμβάνουν κινηματογραφικές προβολές ή ακόμα μια κονσόλα PlayStation 5 σίγουρα είναι δώρα που θα αγαπήσουν οι δικοί σας άνθρωποι.

Και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πώς θα τα χωρέσετε όλα στο budgets σας αφού το SHOPFLIX.gr σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσετε ό,τι κι αν θέλετε, όσο και αν κοστίζει, με έως 60 άτοκες δόσεις.

Χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό δόσεων που επιθυμείτε για αγορές άνω των 100 ευρώ.

Ο αριθμός των δόσεων θα υπολογίζεται από το σύνολο των προϊόντων που θα έχεις προσθέσεις στο καλάθι σου. Για αγορές μεταξύ 100-199€ προβλέπονται έως και 12 δόσεις, για αγορές από 200 έως 299€ προβλέπονται έως 24 δόσεις, κ.ο.κ.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: