Έκρυβε στην αποθήκη πλήθος κλεμμένα λάστιχα και ζάντες

Είχε μετατρέψει σε… βουλκανιζατέρ την αποθήκη που διατηρούσε για να κρύβει τις περισσότερες από 160 ζάντες

Εδώ και τρεις μήνες ρήμαζε τις επιχειρήσεις ειδών αυτοκινήτου στο Ηράκλειο ένας 45χρονος, ο οποίος είχε μετατρέψει σε… βουλκανιζατέρ την αποθήκη που διατηρούσε για να κρύβει τις περισσότερες από 160 ζάντες και ελαστικά που είχε αρπάξει από τρία καταστήματα!

Όταν οι άνδρες της Ασφάλειας αστυνομίας ταυτοποίησαν τον δράστη, έστησαν μπλόκο σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και του έκαναν σήμα να σταματήσει το αυτοκίνητό του για έλεγχο. Τόσο στο όχημα όσο και στο σπίτι του αργότερα, κατασχέθηκαν ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή κι έτσι συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι ο 45χρονος είχε διαρρήξει στις 7 Ιανουαρίου την επιχείρηση ενός 32χρονου και είχε κλέψει 30 ζάντες και 20 ελαστικά αυτοκινήτων διαφόρων τύπων, συνολικής αξίας  5.000 ευρώ. Από το Νοέμβριο, όμως, είχε είχε διαπράξει άλλες δύο κλοπές και μια απόπειρα σε παρόμοιες επιχειρήσεις και στην αποθήκη του βρέθηκαν 30 ζάντες και 131 καινούργια και μεταχειρισμένα ελαστικά αυτοκινήτων αξίας 20.000 ευρώ! Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου για τα ναρκωτικά, ενώ υποβλήθηκε και δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: