ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ξεκίνησε ο σκληρός αγώνας του WRC

Σήμερα, 2η ημέρα του αγώνα αλλά πρώτο δύσκολο σκέλος θα γίνουν  πέντε ειδικές διαδρομές μήκους 101.98. Πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση που θα είναι οι δρόμοι μετά τις καταρρακτώδεις βροχές.

Χθες στην Υπερειδική καλύτερο χρόνο έκαναν οι  Kalle ROVANPERÄ / Jonne HALTTUNEN οι οποίοι όπως δήλωσαν θα προτιμούσαν οι ειδικές να είναι βρεγμένες παρά το χώμα να είναι στεγνό.

 

Ποιες είναι οι πέντε ειδικές διαδρομές που θα γίνουν σήμερα:

Στην Super Stage οι διαφορές στους χρόνους ήταν κάτου του δευτερολέπτου για τους πέντε πρώτους. Ο Rovanpera έκανε χρόνο 1.32.9 ενώ o Lappi ήταν κατά 0.3’’ πίσω του. Το τρίτο χρόνο έκανε ο Neuville με +0.4’’ . O Sordo έκανε τον 4ο χρόνο με +0.5’’ και την πεντάδα έκλεισε ο Tanak με +0.7’’

Οι χρόνοι μοιάζουν με αυτούς τις F1. Όμως η διαδρομή ήταν μικρή και τα κλειστά κομμάτια δεν επέτρεπαν σε κανένα πλήρωμα να ρισκάρει. Γιατί σήμερα ήταν ένα θέαμα. Ο αγώνας αύριο ξεκινάει. Σήμερα

Ο τριήμερος αγώνας θέλει σωστή στρατηγική για τους πρωτοπόρους στη βαθμολογία. Ο Rovanpera έχει 170 βαθμούς, ο Evans 145 , ο Neuville 134 , o Tanak 98 και την πρώτη πεντάδα κλείνει ο Lappi με 87 βαθμούς. Θα δούμε τις εξελίξεις στις αυριανές ειδικές και θα μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

 

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ξεκίνησε ο σκληρός αγώνας του WRC gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: