Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Άφησε πίσω της τον εφιάλτη του Χονγκ Κονγκ και πέρασε στην Ελληνική Αστυνομία

Νέα σελίδα στη ζωή του μοντέλου που είχε κατηγορηθεί και αθωωθεί για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών — Έζησε 17 μήνες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ

Ανατροπή στη ζωή της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, του μοντέλου που συνελήφθη για ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ, μπήκε φυλακή και αθωώθηκε.

Η ίδια βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους που κρίθηκαν ικανοί κατά τις προκαταρκτικές εξετάσεις στο πλαίσιο του διαγωνισμού πρόσληψης Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου στη Μυτιλήνη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η νεαρή κοπέλα τον Νοέμβριο του 2017 συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ γιατί στην τσάντα της βρέθηκαν 2,5 κιλά κοκαΐνης. Η ίδια επέμενε πως τα ναρκωτικά τα έβαλε στις αποσκευές της ο φίλος της, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, αλλά κρατήθηκε επί 16 μήνες στη φυλακή.

Με κομμένη την ανάσα, τον περασμένο Μάρτιο η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, άκουσε μαζί με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου την απόφαση αθώωσής της. Επέστρεψε στη γενέτειρά της, τη Λέσβο και άρχισε να σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της.

Η Ειρήνη έδωσε εξετάσεις στην ΕΛΑΣ για συνοριοφύλακας και πέρασε.

«Αυτό που περιμένουμε είναι η διαταγή του αρχηγείου για την τοποθέτησή της. «Ελπίζουμε ότι θα είναι στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, για να βρίσκεται κοντά μας» είπε μιλώντας στο Πρώτο Θέμα ο πατέρας της Ειρήνης, Γιώργος Μελισσαρόπουλος, ο οποίος είναι και ο ίδιος αστυνομικός και υπηρετεί στη Λέσβο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: