Είπε στον Σκύλο του να μην ανέβει στο Κρεβάτι και έφυγε από το δωμάτιο. Δείτε ΤΙ κατέγραψε η Κρυφή Κάμερα και θα Ξεκαρδιστείτε!

Θυμάστε που χοροπηδούσατε στο κρεβάτι των γονιών σας όταν ήσασταν πολύ μικροί; Πιθανότατα σας έλεγαν ότι είναι πολύ επικίνδυνο και σας προειδοποιούσαν να μην το κάνετε, αλλά εσείς το κάνατε έτσι κι αλλιώς! Όταν κάτι ήταν εκτός ορίων επειδή έτσι έλεγε η μαμά ή ο μπαμπάς, ήταν ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Το χοροπηδητό στο κρεβάτι δεν αρέσει μόνο στα παιδιά, αλλά και στους σκύλους! Αυτό το μικρό ντατσχάουντ, το οποίο ονομάζεται Pepper, κανονικά δεν επιτρέπεται να ανέβει στο κρεβάτι του ιδιοκτήτη του. Ωστόσο, αυτή την φορά ο ιδιοκτήτης του έβαλε μια κρυφή κάμερα και κατέγραψε την ξεκαρδιστική συμπεριφορά του.

Το κουταβάκι αυτό είναι μια χνουδωτή μπάλα γεμάτη ενέργεια και κάνει κύκλους γύρω από το κρεβάτι. Όλο αυτό τον συνεπαίρνει και η έκφραση του προσώπου του είναι ανεκτίμητη!

Στα μισά του βίντεο εμφανίζεται και η φίλη του η Margo. Ανεβαίνει κι εκείνη και παίζουν μαζί πάνω στο κρεβάτι, μαζί με το παιχνίδι της. Είναι και οι δυο απίστευτα αξιαγάπητοι και στο τέλος είναι εντελώς εξαντλημένοι από όλο το παιχνίδι.

Δείτε τους στο βίντεο που ακολουθεί:

fanpage

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: