Είναι καλοκαίρι και σκέφτεσαι να χωρίσεις; Έτσι θα του το φέρεις με τρόπο

Κάθε σχέση είναι ένα ταξίδι λένε. Όπως κάθε ταξίδι όμως έχει και φουρτούνες, έτσι είναι και μια σχέση. Αν ο καπετάνιος είναι καλός τότε όλα βαίνουν καλώς, αν όμως όχι τότε τι θα κάνεις; Θα μπεις ξανά στο ίδιο καράβι; No way!Κάθε σχέση, λοιπόν, στην πιο απλοποιημένη του αφηρημένη έννοια είναι σαν ένα ταξίδι και, γιατί όχι, ταξίδι διακοπών.

Εντάξει, για να αφήσουμε τις αμπελοφιλοσοφίες και να σε βάλουμε στο θέμα, αυτός θα ήταν ένας τέλειος πρόλογος για να χωρίσεις like a queen από τη σχέση σου, που

Μιας και είναι καλοκαίρι και έχουμε πιάσει τα ταξίδια και έχουμε νιώσει στο πετσί μας το γνωστό και πολυαγαπημένο καλοκαιρινό mood, πριν φύγεις για διακοπές με την οικογένεια ή τις φίλες σου, πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

Αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα για να λειτουργήσει αυτή η σχέση και τίποτα δε πιάνει, τότε don’t worry, πάμε για άλλα., για να μην αφήσεις, λοιπόν, στα πατώματα το φίλο σου μετά την ανακοίνωση του… χωρισμού σας, σου έχουμε 5 tips να του το φέρεις με τρόπο, όμορφα κι ωραία σαν μια σωστή κυρία που είσαι!

Μπορείς να σκεφτείς και μουσική υπόκρουση για το backround, γιατί όχι; Η ατάκα «πρέπει να σε χωρίσω για να βρω τον εαυτό μου» δεν ακούγεται και άσχημα.

1. Διάλεξε ένα μέρος και προς θεού, . Δε θα στο συγχωρήσει ποτέ, ούτε εμείς θα σου το συγχωρήσουμε. Καλό θα ήταν να πάτε κάπου που δε θα έχει και πολύ κόσμο, καταλαβαίνεις, μη τον αφήσεις σύξυλο μπροστά σε όλους με τα καθέκαστα. Ντροπή είναι.

2. Μη ξεκινήσεις τα «εγώ φταίω», «είσαι πολύ καλός για “μένα». Ίου! Είναι οι ατάκες που σιχαινόμαστε όλοι! Για να μη σου θυμίσουμε εκείνον τον «παλίκαρο» που σου τα έλεγε και πολύ έξαλλη σε είχε κάνει. Απλά παραδέξου ότι δε μπορείς άλλο κι όλα καλα.

3. Μη το πας μέσω Λαμίας. Για αυτό βρεθήκατε, για να τον χωρίσεις. Μπαμ και έξω πες τα τα πράγματα. Ναι, μπορεί να τον αιφνιδιάσεις, αλλά μεταξύ μας, γιατί να τον παιδεύεις, αφού καταβάθος να τον χωρίσεις θέλεις. Το να τον ρωτήσεις λοιπόν τι έφαγε σήμερα και τι κάνει ο ξάδερφος του κολλητού του από το χωριό, είναι περιττό.

4. Εξήγησε τα θέλω σου. Όμορφα και ωραία μπορείς να του δώσεις να καταλάβει ότι η σχέση σας πια πρέπει να τελειώσει. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή η άτιμη. Please, μη του δώσεις κάτι για να σε θυμάται.

5. Να είσαι σίγουρη για την απόφασή σου. Μη τον χωρίσεις τον άνθρωπο και μετά από μια εβδομάδα τον ζητάς πίσω. Αμ πώς το θέλεις τώρα; Εσύ θα πας τις διακοπούλες σου ενώ εκείνος θα μαραζώνει και όταν επιστρέψεις θα τον θέλεις πάλι πίσω; Τώρα δε σε θέλει εκείνος.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: