Έγκλημα στην Πετρούπολη: Αυτή είναι η 18χρονη που έχασε άδικα την ζωή από τα χέρια του πατέρα της (εικόνες)

Σάλο προκάλεσε στο πανελλήνιο το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στην Πετρούπολη πριν λίγες ημέρες. Ένας πατέρας ξυλοκόπησε την κόρη του και έπειτα χρησιμοποιώντας λάδι, άναψε τέσσερις εστίες φωτιάς μέσα στο σπίτι, για να καούν μαζί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από γειτονικά πρόσωπα, αιτία της φρικτής αυτής πράξης ήταν ένας άγριος καυγάς που ξέσπασε μεταξύ τους και εκείνος δεν άργησε να σηκώσει το χέρι του και να χτυπήσει άσχημα την 18χρονη Ειρήνη.

Πιο αναλυτικά, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Τετάρτης, όταν η πυροσβεστική ενημερώθηκε ότι έχει ξεσπάσει πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου επί της οδού Κύπρου, 52 στην Πετρούπολη. 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις τους έναν 55χρονο και τη 18χρονη του τους μετέφεραν απευθείας στο νοσοκομείο σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση.

Τα αίματα που βρέθηκαν στο προσωπάκι του 18χρονου κοριτσιού στάθηκαν η αιτία για τις Αρχές να εξετάσουν ακόμη περισσότερο το ενδεχόμενο εγκλήματος. Δυστυχώς, λίγες ημέρες μετά το 18χρονο αγγελούδι που πέρασε μαρτυρικές ώρες στα χέρια του πατέρα της, ο οποίος τη μαχαίρωσε και στη συνέχεια αποπειράθηκε να την στραγγαλίσει και να την κάψει ζωντανή, υπέκυψε στα τραύματά της και άφησε την τελευταία της πνοή. Το παιδί είχε ανεπανόρθωτες βλάβες, και ήταν ουσιαστικά κλινικά νεκρό.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, η 18χρονη κατέληξε τελικά από τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα – δράστη και όχι από την έκθεση στη φωτιά. Μετά από την τροπή αυτή των πραγμάτων εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 55χρονου.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: