Έφηβος πετάχτηκε σε ζωντανή σύνδεση του «Sky News» και άρχισε τα γαλλικά: «Γαμ… τους ομοσπονδιακούς»

Η Κέιτ ΜακΚαν μετέδιδε το ρεπορτάζ για την παραίτηση της Κρεσίντα Ντικ από την ηγεσία της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου όταν συνέβη το απρόοπτο

Την ώρα που η δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου «Sky News,» Kέιτ ΜακΚαν, ήταν σε ζωντανή σύνδεση και μετέδιδε το ρεπορτάζ για την παραίτηση της Κρεσίντα Ντικ , αρχηγού της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, ένας έφηβος πετάχτηκε στο πλάνο της και άρχισε τα κοσμητικά.

Φωνάζοντας «Γαμ… τους ομοσπονδιακούς» (F… the Feds») ο νεαρός Βρετανός βρέθηκε ξαφνικά στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης ωστόσο, με τα γαλλικά που εκστόμισε, η οικογένειά του βρέθηκε σε δεινή θέση.

Το ατυχές περιστατικό συνέβη όταν η ρεπόρτερ του δικτύου «Sky News» άκουγε την ερώτηση της παρουσιάστριας ειδήσεων Τζίλιαν Τζόζεφ που ήταν στο στούντιο κι ήταν έτοιμη να απαντήσει. Τότε ο νεαρός μπήκε μπροστά τους και κοιτώντας το φακό, άρχισε τις βωμολοχίες.

Μόλις τελείωσε το ρεπορτάζ, η Κέιτ ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές μέσω του Twitter , γράφοντας:
«Συγγνώμη, αν ακούσατε κάποια αρκετά εκλεκτή γλώσσα στον αέρα μόλις τώρα…

«Μια παρέα (κυρίως πολύ όμορφα) νεαρά παιδιά με ποδήλατα μας παρακολουθούσαν να κάνουμε το live, αλλά δυστυχώς ένας τύπος αποφάσισε να καταστρέψει την επιτυχία μας».

Η ίδια αποκάλυψε ότι λίγο αργότερα ο έφηβος επέστρεψε με το ποδήλατό του για να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και να της σφίξει το χέρι».


«Ο νεαρός Βρετανός ζήτησε συγγνώμη όχι μόνο από την δημοσιογράφο αλλά και το συνεργείο», όπως έγραψε η Κέιτ ΜακΚαν στο Twitter επισημαίνοντας ότι και η μητέρα του της τηλεφώνησε για να ζητήσει άφεση αμαρτιών για την απρεπή συμπεριφορά του γιου της, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: