Εντοπίστηκε όπλο στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Ένα όπλο, μια μπλούζα και ένα κινητό του δεύτερου δράστη της ληστείας σε βάρος χρηματαποστολής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο βρήκε κρυμμένα σε χώρο της σχολής μία καθαρίστρια.

Εικάζεται πως ο δεύτερος δράστης στην προσπάθειά του να διαφύγει ή έστω να μην εντοπιστεί έκρυψε το όπλο ενώ βρισκόταν ακόμα στο χώρο του Πανεπιστημίου.

Στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο της αστυνομίας, που εξετάζει το όπλο τύπου “Ζάσταβα”, το οποίο είχε γεμάτο γεμιστήρα, για αποτυπώματα και ίχνη DNA ενώ στα εργαστήρια θα γίνει και βαλλιστική έρευνα για να διαπιστωθεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα, το όπλο έχει υποστεί απόξεση του αριθμού του, γεγονός που δείχνει ότι πιθανότατα έχει κλαπεί. Εντοπίστηκε στην τουαλέτα μέσα σε μια σακούλα, μαζί με μια μπλούζα και ένα κινητό το οποίο έχει μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών.

Συγκεκριμένα η σακούλα που βρέθηκε περιείχε ένα γκρι t-shirt, ένα μαύρο καπέλο τύπου τζόκει, ένα κατσαβίδι τύπου «Τ», μια μικρή βαριοπούλα, κινητό τηλεφώνο με καρτα sim, από το οποίο είχε αφαιρεθεί η μπαταρία που επίσης βρέθηκε μέσα στη σακούλα.

Η απόκρυψη των αντικειμένων αλλά και τα ίδια τα αντικείμενα, δείχνουν στους αστυνομικούς τόσο της Ασφάλειας όσο και της Αντιτρομοκρατικής ότι δεν έχουν να κάνουν στενά με ληστές του κοινού ποινικού δικαίου.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: