»EAΜ-ΕΛΑΣ- Μελιγαλάς» κραύγαζαν στην κατάθεση στεφάνων … Στα Τρίκαλα

EAΜ ΕΛΑΣ  Μελιγαλάς κραύγαζαν   στην κατάθεση στεφάνων  ... Στα ΤρίκαλαΑνακοίνωση -Δελτίο Τύπου 
Προσκεκλημένοι της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων  καταθέσαμε, 25 Μαρτίου, στεφάνι στο μνημείο Πεσόντων της ΣΜΥ, όπως είχαμε υποχρέωση να κάνουμε.

Ήταν μόνο μια μικρή ένδειξη σεβασμού στους Πεσόντες της Εθνικής Επανάστασης του 1821.


Παρ” όλα αυτά, υπήρξε μια θλιβερή παρέα στελεχών του Σύριζα, Ανταρσύα και αναρχικών, που δεν σεβάστηκαν ούτε τον Εθνικό Ύμνο, ούτε το ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των νεκρών Ηρώων, κρατώντας καφέδες και μουρμουρίζοντας, ακολουθώντας κατά γράμμα τις ανθελληνικές τους καταβολές. 
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι, δεν έβγαλαν «άχνα» μπροστά στους εκπροσώπους της κυβέρνησης του μνημονίου και τους βουλευτές της, αλλά προσπάθησαν να δημιουργήσουν «κλίμα» εναντίον μας, υποτίθεται ως απλοί πολίτες, που εναντιώνονται στο Κίνημά μας. 
Παλαιά μαρξιστική πρακτική… Φωνάζοντας μάλιστα και εμετικά συνθήματα όπως «ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – Μελιγαλάς». Ο τόπος μαρτυρίου δηλαδή, χιλιάδων γυναικόπαιδων και αθώων πολιτών το 1944.


Δυστυχώς όμως γι” αυτούς, δεν τους πέρασε και πίσω από τις αστυνομικές δυνάμεις, που φέρουν ευθύνη για την αυτή, καθώς τους άφησαν να προσεγγίσουν τον χώρο και με τον τρόπο αυτό να προσβάλλουν την μνήμη των Αγωνιστών, τελικώς έφυγαν άπραγοι.
 Καθώς, δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν την κατάθεση στεφάνου από τον εκπρόσωπό μας και μπροστά μάλιστα, στη θέα των συναγωνιστών μας.


Ας γνωρίζουν άπαντες ότι, τέτοιες γραφικές φιγούρες, τσιράκια του σάπιου καθεστώτος που μας εξουσιάζει, δεν μπορούν να σταματήσουν τον Αγώνα μας για Πατρίδα και Ελευθερία!


Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή

Τ.Ο. Τρικάλων – Γραφείο τύπου

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: