ΔΣΑ: Την υποψηφιότητά του για το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Καρέτσος

Ο δικηγόρος δήλωσε το παρών ως υποψήφιος σύμβουλος του Δ.Σ. του μεγαλύτερου επιστημονικού Συλλόγου της χώρας στις επερχόμενες εκλογές

Την υποψηφιότητα του για το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Καρέτσος.

Ο δικηγόρος δήλωσε το παρών ως υποψήφιος σύμβουλος του Δ.Σ. του μεγαλύτερου επιστημονικού Συλλόγου της χώρας στις επερχόμενες εκλογές επισημαίνοντας πως:

«Βούλησή μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω στο Δικηγορικό Σώμα έχοντας ως κύρια προτάγματα για την επόμενη μέρα τη βελτίωση της καθημερινότητας του Δικηγόρου, τη ρύθμιση των αμοιβών των συνεργατών Δικηγόρων, την αναβάθμιση του κύρους του Δικηγορικού Λειτουργήματος και την ενίσχυση του επιστημονικού προσανατολισμού του Δ.Σ.Α.

Εξάλλου, η 4ετής ενασχόλησή μου με την Ε.Α.Ν.Δ.Α. (ανεξάρτητα από το ποια θέση κατείχα κάθε περίοδο) με τους θεσμούς τους οποίους εισάγαμε (δωρεάν επιστημονικά σεμινάρια) και τις πρωτοβουλίες τις οποίες αναλάβαμε (αίτηση ακύρωσης των Υ.Α. που απάλλαξαν τις δικηγορικές εταιρείες από την υποχρέωσή τους να καταβάλουν μέρος των εισφορών των συνεργατών τους που αμείβονται με Δ.Π.Υ.) συνιστούν (κατά την γνώμη μου) εχέγγυο αξιοπιστίας λόγων και έργων.

Τέλος, παραμένοντας πιστός στις αρχές και τις αξίες μου, συμπορεύομαι με τον Μιχάλη Καλαντζόπουλο, γιατί πιστεύω ότι είναι η μοναδική επιλογή για τη νέα πορεία που έχει ανάγκη ο Δ.Σ.Α».


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: