Δραγασάκης: Κλίμα εκβιασμών για τους 180

Δραγασάκης: Κλίμα εκβιασμών για τους 180

Δραγασάκης: Κλίμα εκβιασμών για τους 180
Συμπληρώνοντας είπε ότι, στην Ελλάδα έχουν διαμορφωθεί συμφέροντα και δυνάμεις που πλουτίζουν ακόμα και στην κρίση και χρησιμοποιούν την πρόσβασή τους στην εξουσία για να κατακτούν κέρδη και προνόμια και είναι προφανές ότι αυτές οι δυνάμεις δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ο κ. Δραγασάκης, δεν ζητά λευκή εντολή, αλλά θέλουμε να κυβερνήσουμε μαζί με το λαό. Θέλουμε να βρούμε τρόπο ο ίδιος ο λαός να συμμετέχει και στις αποφάσεις και στον έλεγχο των αποφάσεων, διότι τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.

Επιπλέον, τόνισε πως η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι αναστρέψιμη και τώρα είπε, πρέπει να διαμορφωθούν συνθήκες ανάκαμψης.

Στην περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ μετείχαν οι βουλευτές Αρκαδίας Κώστας Ζαχαριάς, Αργολίδας, Δημήτρης Κοδέλας και Μεσσηνίας, Θανάσης Πετράκος, στελέχη του κόμματος από όλη την Πελοπόννησο που είχαν κατακλείσει το πνευματικό κέντρο Τρίπολης.

Χαιρετισμό, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο,απηύθυναν ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής καιο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο οποίος υπογράμμισε:

Η ακραία και οξεία αντιπαράθεση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων είναι και η αιτία της μεγάλης παθογένειας και του ελλείμματος που παρουσιάζει σήμερα το σύνολο του πολιτικού μας συστήματος και οφείλουμε είπε, να διαμορφώσουμε ένα καινούργιο διακύβευμα για την χώρα.

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Πελοπόννησος Πρώτα βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης, ο οποίος χαιρέτισε το πολιτικό άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ και επεσήμανε ότι το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 2,5 χρόνια σε μια πολιτική συμμαχιών ήτανε και είναι ένας καθοριστικός παράγοντας της επιτυχίας του.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: