Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου: Ο 1ος τίτλος στην Γερμανία κρίνεται στον ΟΤΕ TV


H αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 στην Bundesliga ξεκινά με το DFL-Supercup, που μεταδίδεται ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από τον ΟΤΕ TV.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου στις 21.30, το ΟΤΕ SPORT 8HD θα μας μεταφέρει στο Signal Iduna Park του Ντόρντμουντ, όπου θα συναντηθούν η νταμπλούχος της χώρας, Μπάγερν Μονάχου με τη δευτεραθλήτρια της λίγκας, Μπορούσια Ντόρτμουντ, για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, στην Γερμανία.

Πρόκειται για την 8η φορά που η Ντόρντμουντ διεκδικεί το τρόπαιο του υπερπρωταθλητή της χώρας και το ρεκόρ της είναι 5-2. Οι πέντε κατακτήσεις είναι μάλιστα, ρεκόρ.

Σε ό,τι αφορά τους Βαυαρούς, με αυτό το ματς ξεκινά η μετά-Γουαρδιόλα εποχή, με τον Κάρλο Αντσελότι να κάθεται στην θέση του προπονητή. Θα παρουσιαστούν στο DFL-Supercup για πέμπτη διαδοχική χρονιά και 10η στο σύνολο, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο τέσσερις φορές.

Αυτή την Κυριακή, συντονιζόμαστε με το OTE SPORT 8HD για να δούμε αν η Μπάγερν θα καταφέρει, μεταξύ άλλων, να μειώσει το εις βάρος της σκορ (3-1) στις χρονιές που έχει διεκδικήσει τον εν λόγω τίτλο με την Ντόρντμουντ ή αν η BVB θα απομακρυνθεί περισσότερο στη λίστα με τους πολυνίκεις.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες και μέσω κινητού, τάμπλετ ή λαπτοπ, από την υπηρεσία OTE TV GO.


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: