Δολοφονία στα Πατήσια: Το κίνητρο θα οδηγήσει στον δολοφόνο της Δώρας

Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. λένε ότι «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» και «όλοι είναι ύποπτοι» σχετικά με την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού σε νεκροταφείο στα Πατήσια.

Οι έρευνες, από την ημέρα της δολοφονίας έως και σήμερα, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται οι τηλεφωνικές συνομιλίες, οι επαφές και οι κάμερες της περιοχής, όπου έγινε το έγκλημα. Όλες αυτές τις ημέρες ψάχνουν ένα στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο πρόσωπο τις έρευνες ή ενδεχομένως να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση.

Όπως αναφέρουν πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., “κλειδί” στην υπόθεση είναι το κίνητρο του δολοφόνου που κατακρεούργησε τη Δώρα με 14 μαχαιριές. Αν και φαινομενικά, αφού από τον τόπο του εγκλήματος λείπουν τα προσωπικά της αντικείμενα, το έγκλημα παραπέμπει σε ληστεία μετά φόνου, οι αξιωματικοί της αστυνομίας εξετάζουν κι άλλα στοιχεία.

Να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες του οικογενειακού και φιλικού της περιβάλλοντος, η άτυχη Δώρα τον τελευταίο καιρό είχε φόβους και έδειχνε αναστατωμένη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ήταν αυτό που την προβλημάτιζε.

Από την άλλη, σύμφωνα με την μαρτυρία της μητέρας της, η άτυχη Δώρα είχε κάνει ασφάλεια ζωής δύο ημέρες πριν την δολοφονία. Κανείς δεν ξέρει αν η γυναίκα γνώριζε ότι κάτι κακό θα της συμβεί ή αν ήταν μία απλή σύμπτωση.

Πλέον η Αστυνομία έχει ξεκινήσει νέο γύρο καταθέσεων, αφού προς το παρόν δεν έχει εκείνο το στοιχείο που να δείχνει τον δολοφόνο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: