Δολοφονία 19χρονου: Στη δημοσιότητα νέο βίντεο από την επίθεση στον Άλκη

Η δολοφονική επίθεση κράτησε ένα λεπτό — Τα στιγμιότυπα έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης

Νέα βίντεο ντοκουμέντο έρχονται στη δημοσιότητα αναφορικά με τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο 19χρονος Άλκης Καμπανός στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Όπως μετέδωσε ο Alpha πρόκειται για βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, τα οποία και δείχνουν πλάνα από τη στιγμή που τα τρία αυτοκίνητα φτάνουν στο σημείο της επίθεσης. Η δολοφονική επίθεση κράτησε ένα λεπτό,. 

Σημειώνεται πως το πρώτο αυτοκίνητο οδηγούσε ο 23χρονος Αλβανός που έπεσε πρώτος στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Συνοδηγός του ήταν ο 20χρονος ομοεθνής του ο οποίος παραδέχθηκε ότι τραυμάτισε στο πόδι έναν από τους φίλους του αδικοχαμένου 19χρονου. Στο πίσω κάθισμα κάθονταν άλλα δύο άτομα. Στο δεύτερο όχημα βρίσκονταν τέσσερα άτομα, ενώ από το τρίτο δεν έχει ταυτοποιηθεί ένα άτομο.


Στο βίντεο καταγράφονται καρέ — καρέ τα πρώτα λεπτά έπειτα από τη δολοφονική επίθεση. Σημειώνεται πως  φαίνεται να χτυπάει κάτι πάνω στα σκαλιά και στη συνέχεια ακούγεται έντονα ένας μεταλλικός ήχος. Ένας από τους δράστες αμέσως μετά το συμβάν προσπαθεί να κρύψει κάτι στο μπουφάν του. Αυτός που μπαίνει τελευταίος στο αυτοκίνητο έχει τραύμα στο χέρι. Μάλιστα στα πλάνα που έχουν καταγραφεί φαίνεται ότι  ξεχνούν να βάλουν χειρόφρενο στο άσπρο αυτοκίνητο, αυτό αρχίζει να τσουλάει και μπαίνει μέσα ένας προκειμένου να το σταματήσει.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chrkf5i2yodt-sf)

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: