Κιβωτός του Κόσμου: «Είναι αθώος, τον στηρίζουμε και τον αγαπάμε» λένε τα αδέρφια του πατέρα Αντώνιου

Τα αδέρφια του πατέρα Αντώνιου δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί ενώ, όπως λένε, πιστεύουν στην αθωότητά του, αλλά και στο έργο που έχει προσφέρει επί σειρά ετών

Ο πατέρας Αντώνιος, ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου», καταγγέλθηκε από 19χρονο για ασέλγεια, με τις αποκαλύψεις που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας να προκαλούν αποτροπιασμό. Ο αδερφός του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος είναι κι εκείνος ιερέας στη Νέα Μονή Χίου από όπου κατάγεται, μίλησε στο T-Live.

«Να σας πω κάτι… Ξέρω την αθωότητα του αδερφού μου. Αυτό μόνο γνωρίζω. Αυτό…» τονίζει αρχικά στην εκπομπή του Alpha, συμπληρώνοντας: «Πιστεύω στην αθωότητα του αδερφού μου. Αυτό είναι. Ότι προσπαθούν να τον στοχοποιήσουν. Αυτό… Ξέρω ποιος είναι ο αδερφός μου. Γνωρίζω ποιος είναι ο αδερφός μου. Αυτά. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ».

Δείτε το βίντεο:


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coi0iidknpg9)

«Εμείς ξέρουμε τον αδερφό μας, τον στηρίζουμε και τον αγαπάμε. Ξέρουμε ποιος είναι και πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες. Αυτό πιστεύουμε εμείς γιατί τον γνωρίζουμε τον αδερφό μας τόσα χρόνια, γνωρίζουμε και το έργο του, αυτά… Τι άλλο να σας πω… Όπως καταλαβαίνετε και εμείς είμαστε τόσο πολύ στεναχωρημένοι και…» ανέφερε ο δεύτερος αδερφός του στο T-live.

Και συνέχισε: «Αυτές τις μέρες, όχι, δεν έχω μιλήσει μαζί του. Πριν μια εβδομάδα μιλήσαμε. Είχαμε βγει έξω, αυτά. Είναι ίσως ακόμα σοκαρισμένος, είναι τόσο πολύ στεναχωρημένος, έχει, μετά από 25 χρόνια που κάνει αυτό το έργο, όπως και εσείς ξέρετε, έχει δώσει τη ζωή του για όλα αυτά και εκείνος και η πρεσβυτέρα… Τι να σας πω; Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Αυτά…».

Σημειώνεται πως ο πατέρας Αντώνιος στην τηλεοπτική εκπομπή «Τετ α Τετ» είχε μιλήσει για την οικογένεια του και τα αδέρφια του. «Είμαστε πέντε αδέρφια, ο μεγαλύτερος αδερφός μου είναι ιερέας στη Νέα μονή Χίου…» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στον Τάσος Τρύφωνος.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: