Δίκη Λιγνάδη – Φίλος 25χρονου Αιγύπτιου που κατήγγειλε βιασμό: «Όταν μου μιλούσε ήταν σαν να ζούσε πάλι το γεγονός»

Κατά τη διάρκεια της σημερινής κατάθεσής του, ο μάρτυρας ανέφερε πως τις στιγμές που ο φίλος του καταγγέλλει ότι βιάσθηκε, εκείνος βρισκόταν στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου στην Επίδαυρο — Η δίκη για την υπόθεση Λιγνάδη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα

Δεν αντιλήφθηκε κάτι για βιασμό, ούτε άκουσε κάποιο περίεργο θόρυβο, ο φίλος του 25χρονου άνδρα Αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος έχει καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για σeξουαλική κακοποίησή του, το καλοκαίρι του 2015, στην Επίδαυρο. Αυτό κατέθεσε σήμερα στη δίκη του σκηνοθέτη και ηθοποιού, ο ίδιος ο φίλος του 25χρονου, ο οποίος είναι μάρτυρας στην υπόθεση, καθώς έχει αναφέρει πως βρίσκονταν και εκείνος στο ξενοδοχείο της Επιδαύρου το 2015, όπου ο 25χρονος καταγγέλλει ότι βιάσθηκε από τον κατηγορούμενο.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της σημερινής κατάθεσής του, ο εν λόγω μάρτυρας ανέφερε πως τις στιγμές που ο φίλος του καταγγέλλει ότι βιάσθηκε, εκείνος βρισκόταν στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου στην Επίδαυρο. Ωστόσο, όπως είπε, δεν αντελήφθη κάτι για βιασμό, ούτε άκουσε κάποιο περίεργο θόρυβο, αφού άκουγε μουσική. Ο μάρτυρας κατέθεσε ακόμη πως δεν είδε κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του Δημήτρη Λιγναδη, παρά μόνο είδε το φίλο του κάπως στεναχωρημένο το επόμενο πρωί, αλλά το απέδωσε στο ότι τελειώνει η εκδρομή τους.

Όπως μάλιστα κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο, άκουσε για πρώτη φορά τη διήγηση του φίλου του για βιασμό τον Φεβρουάριο του 2021.

Πρόεδρος: Ο μηνυτής ισχυρίζεται ότι είχε ξεχάσει κάποια πράγματα και εσείς τον βοηθήσατε να θυμηθεί.

Μάρτυρας: Ναι. Με πήρε μου είπε τι έγινε και ζήτησε βοήθεια να θυμηθεί. Σοκαρίστηκα και ήθελα να τον βοηθήσω να βρει ημερομηνίες.

Πρόεδρος: Γιατί τον πιστέψατε;

Μάρτυρας: Το είδα στα μάτια του. Όταν μιλούσε ήταν σαν να ζούσε πάλι το γεγονός.

Η δίκη για την υπόθεση Λιγνάδη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: