Διακοπή υδροδότησης στις περιοχές της Βουδ και των Οδών Αυστραλίας – Κανελλοπούλου – Αχαΐα

Διακοπή υδροδότησης στις περιοχές της Βουδ και των Οδών Αυστραλίας   Κανελλοπούλου   Αχαΐα

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την Νύχτα από Τετάρτη 14 -01-15 προς ξημερώματα Πέμπτης 15-01-15 και από ώρα 01.00 έως 05.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο μεταφοράς νερού στην περιοχή του κέντρου της πόλης θα υπάρχει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Παπαφλέσσα – Αθ. Διάκου – Μεσολλογίου -Ασ. Φωτήλα – Θεοχαροπούλου – Πλ. Βούδ – Βουλγάρεως – Λόντου – Αγ. Τριάδος – Ελ. Βενιζέλου – Ακτή Δυμαίων – Παπαφλέσσα.

Επίσης η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάτρας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 14 -01-15 και από ώρα 9.00 το πρωί έως 14.00 το μεσημέρι, λόγω εργασιών στο δίκτυο μεταφοράς νερού στην οδό Αυστραλίας θα υπάρχει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού στις περιοχή πού περικλείεται από τις οδούς: Κανελλοπούλου – Εθνική οδός Πατρών – Αθηνών — Ευήνου — Ακτογραμμή — Κανελλοπούλου.

Από τη ΔΕΥΑΠ συνιστάται να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.

Από την Υπηρεσία θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης.Τέλος η Υπηρεσία παρακαλεί για την κατανόηση εκ μέρους των συμπολιτών.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: