Διακινούσαν χασίς σε Κατερίνη και Θεσσαλονίκη

Ο 50χρονος άνδρας και η 46χρονη σύζυγός του εντοπίστηκαν σε περιοχή της πόλης, ακινητοποιήθηκαν και πάνω τους βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους εννέα γραμμαρίων και 300 ευρώ

Τα ίχνη ενός ζευγαριού για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή τους ανακάλυψαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, αλλά τελικά έφτασαν ως την… Θεσσαλονίκη για να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν!

Ο 50χρονος άνδρας και η 46χρονη σύζυγός του εντοπίστηκαν σε περιοχή της πόλης, ακινητοποιήθηκαν και πάνω τους βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους εννέα γραμμαρίων και 300 ευρώ. Όμως, λίγο αργότερα εντοπίστηκε ένας χώρος που χρησιμοποιούσαν ως «καβάντζα», στον οποίο υπήρχαν άλλες πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 703 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης στον οποίο προσήχθησαν, τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.

Πάνω από μισό κιλό χασίς είχε στην κατοχή του ένας 52χρονος που συνελήφθη σε χωριό της Πέλλας, , μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Έδεσσας και της Ο.Π.Κ.Ε.. Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 346 γραμμαρίων, ενώ θαμμένη στο έδαφος στην αυλή του είχε άλλη μια με 172 γραμμάρια. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: