Διακινητές έκρυβαν ηρωίνη στο αυτοκίνητό τους

Συλλήψεις στα Ιωάννινα και την Κρήτη

Με μια επιχείρηση διάρκειας λίγων λεπτών από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε μια περιοχή των Ιωαννίνων, μπήκε ο επίλογος στην διακριτική παρακολούθηση δυο Ελλήνων υπόπτων για διακίνηση “σκληρών” ναρκωτικών οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι δράστες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να επιβαίνουν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός από αυτούς, ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο και στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε κρυμμένη μια συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 15,10 γραμμαρίων. Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους και σε ένα από αυτά κατασχέθηκε και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα». Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Μετέφεραν με Ι.Χ. ηρωίνη, κάνναβη και χάπια

Μπλόκο σε μια περιοχή του Δήμου Αποκορώνου στα όρια των νομών Ρεθύμνου και Χανίων έστησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Ρεθύμνης και σταμάτησαν ένα Ι.Χ αυτοκίνητο στο επέβαιναν δύο Έλληνες. Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στο όχημα συνολικά 23,8 γραμμάρια κάνναβης, 5,5 γραμμάρια ηρωίνης, δύο δοχεία φαρμακευτικών σκευασμάτων και 12 ναρκωτικά χάπια, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 285 ευρώ και δύο χαρτονομίσματα Εκουαδόρ. Οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια Χανίων, απ’ όπου παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: