«Δέσμευση τιμής» από την Citroen σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα

Η Citroën με το “Inspired By You”, τολμά και καινοτομεί στην αγορά του καινούργιου αυτοκινήτου με κλειστή τιμή αγοράς ανεξάρτητα τις εργοστασιακές αυξήσεις που θα ανακοινωθούν την επόμενη χρονιά.

Οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Η Citroën Hellas αντιλαμβανόμενη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά αυτοκινήτου, με το πρόγραμμα “CITROËN DEAL NOW”, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της Μάρκας που προβαίνουν σε παραγγελία να “δεσμεύσουν” τη λιανική τιμή αγοράς. Δημιούργησε το πρόγραμμα “CITROËN DEAL NOW” και οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν ήσυχο το κεφάλι τους.

Μπορούν είτε Online ή στις Εκθέσεις Citroën σε όλη την Ελλάδα, να πραγματοποιήσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroën Deal Now, με δέσμευση τιμής! Το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα μοντέλα  της Citroën με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα 100% ηλεκτρικά και Plug-in Hybrid!

Η διάρκεια του προγράμματος είναι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, οπότε είναι μία μοναδική ευκαιρία να επιλέξετε το δικό σας ολοκαίνουργιο Citroën!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroën, www.citroen.gr ή την ιστοσελίδα https://offers.citroen.gr/dealnow/ .

«Δέσμευση τιμής» από την Citroen σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: