ΔΕΣ πως μπορείς ΝΑ απενεργοποιήσεις το “ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ” στα μηνύματα του Facebook…

Από τότε που το facebook ενεργοποίησε την… ειδοποίηση για το πότε διαβάστηκε ένα μήνυμα πολλές wannabe σχέσεις δοκίμαστηκαν και άλλες τόσες δεν ευδοκίμησαν ποτέ…

Γιατί; Γιατί σε κανέναν δεν αρέσει να στέλνει μηνύματα σε αυτόν που του αρέσει και να βλέπει ότι τα διάβασε αλλά δεν μπαίνει ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ να απαντήσει πίσω…

Σίγουρα έχεις στείλει και εσύ μήνυμα στην κολλητή σου για να συζητήσετε “Γιατί δεν μου απάντησε, ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ” και παίζει να έχεις σκαλώσει πολλές φορές χαζεύοντας το chat με αυτόν που σου αρέσει περιμένοντας να δεις τις τρεις τελίτσες να χοροπηδάνε- σημάδι ότι σου απαντάει. Επίσης σίγουρα έχεις θελήσει και εσύ να αποφύγεις κάποια μηνύματα και έχεις βρεθεί στη θέση αυτού που διαβάζει το μήνυμα και δεν απαντάει ποτέ.

Τι κάνεις τότε; Το κόλπο διαβάζω το μήνυμα και με γρήγορες κινήσεις επιλέγω “unread” δεν δουλεύει και πολύ καλά, για αυτό λοιπόν δοκίμασε το Facebook unseen, ένα app που λειτουργεί στον google chrome και δεν επιτρέπει να εμφανιστεί το “διαβάστηκε” στα chat που έχεις στο facebook.

Το κατεβάζεις ΕΔΩ και το ενεργοποιείς/ απενεργοποιείς όποτε θέλεις στον browser σου. Αν χρησιμοποιείς το messenger μέσω του κινητού σου τότε κατέβασε από το app store το Unread για iphone. Δυστυχώς δεν βρήκαμε κάποιο αντίστοιχο app για android, για αυτό ας χαζέψουμε λίγο ένα gifάκι του Ryan Gosling να ξεχαστούμε.

technology

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: