"Δεν είμαι στη φάση που θα φλερτάρω"

«Δεν είμαι στη φάση που θα φλερτάρω»

"Δεν είμαι στη φάση που θα φλερτάρω"
Στα 30 σου νιώθεις πλέον κορίτσι ή γυναίκα; Τώρα στα 30 μου νιώθω πιο γυναίκα από ποτέ. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα προσωπικά μου, αλλά και με τις επαγγελματικές και φιλικές μου σχέσεις. Αισθάνομαι πιο ενήλικη και πιο γυναίκα σε όλα τα κομμάτια της ζωής μου. Συγχρόνως όμως, διατηρώ και ένα πολύ σαχλό και παιδιάστικο κομμάτι μου που δεν έχω και καμία διάθεση να καταπιέσω μέσα μου ή να το χάσω. Η αλήθεια είναι όμως, ότι χρειαζόμουν και το πιο ενήλικο για να ισορροπήσω. Το μόνο παιδικό και υπερφιλικό μου είχε κοστίσει σε όλους τους τομείς. Ακόμη και στην τηλεόραση, νομίζω ότι θα έπρεπε να έχω ενηλικιωθεί πιο νωρίς. Ο καθένας όμως, έχει τους δικούς του προσωπικούς χρόνους.

Κατάλληλος σύντροφος, οικογένεια, παιδιά: Σε αγχώνουν ως ιδέα; Υπάρχουν όλα αυτά μέσα στο μυαλό μου. Απλά στην εποχή μας, όλες αυτές οι σκέψεις και ανασφάλειες των 30 έχουν μεταφερθεί αυτομάτως στα 35 μας. Η σημερινή εποχή μας έχει δώσει πια αυτά τα πέντε έξτρα χρόνια. Ακόμη νιώθω λοιπόν, πως βρίσκομαι στο μεταίχμιο. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει πολύ η δουλειά μου. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου και ο λόγος που δεν φρικάρρω. Εργασιοθεραπεία και δημιουργικότητα. Φυσικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ και το κομμάτι της οικογένειας. Θέλω να γίνω μητέρα, να είμαι πολύ αφοσιωμένη στο παιδί μου και να περνώ πραγματικό χρόνο μαζί του. Αλλά όλα αυτά λίγο αργότερα….

Πιστεύεις στους μεγάλους έρωτες; Τα πάρα πολύ ρομαντικά πράγματα και οι παραμυθένιες σχέσεις κρύβουν για ΄μενα μια πολύ μεγάλη ματαίωση. Μου αρέσει να είμαι τρυφερή, δοτική, να κάνω πράγματα για τον εκάστοτε σύντροφό μου, να διοργανώνω εκπλήξεις και να αισθανόμαστε ωραία αλλά όλα αυτά σε ένα πιο ρεαλιστικό πλαίσιο. Δεν πιστεύω στα ιδανικά σενάρια, στον πρίγκιπα και τα παραμύθια με happy end. Δεν συμβαίνουν στην πραγματικά ζωή έτσι τα πράγματα….

Οι άνδρες σε φλερτάρουν; Τι να σου πω… Δεν είμαι τη δεδομένη στιγμή στη φάση που θα κοιτάξω αν με φλερτάρουν οι άλλοι, ούτε έχω καμία διάθεση να φλερτάρω εγώ. Γενικά, νομίζω ότι δεν με πλησιάζουν εύκολα οι άνδρες. Και αν με φλερτάρουν, μάλλον αυτό γίνεται πολύ διακριτικά και κομψά, γιατί πραγματικά δεν έχω αντιληφθεί κάτι.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: