Δεν είδε το δικό του… μέλλον το «μέντιουμ» από την Αφρική!

Δύο νεαρές και όμορφες αστυνομικίνες ανέλαβαν να στήσουν την παγίδα στον Αφρικανό «μάγο» και έκλεισαν τηλεφωνικά ραντεβού παριστάνοντας τις πελάτισσες

Ακόμη και διαφημιστικά φυλλάδια είχε σκορπίσει σε όλη την Καλαμάτα ένας Αφρικανός που παρίστανε το μέντιουμ τους τελευταίους τρεις μήνες και εξαπατούσε αφελείς πολίτες, πείθοντάς τους ότι μπορεί να προβλέπει το μέλλον και να επεμβαίνει σε αυτό! Το δικό του μέλλον με τις… χειροπέδες, όμως, δεν το «είδε»!

Τα φέιγ βολάν με την επιβλητική φυσιογνωμία του «Μέντιουμ Farou» από τη Γκάμπια, που εμφανιζόταν ως «ειδικός» στην επίλυση αισθηματικών και ερωτικών προβλημάτων, έφτασαν και στην τοπική Ασφάλεια. Δυο νεαρές και όμορφες αστυνομικίνες ανέλαβαν να στήσουν την παγίδα στον Αφρικανό «μάγο» και έκλεισαν τηλεφωνικά ραντεβού παριστάνοντας τις πελάτισσες.

Ο 27χρονος τις υποδέχθηκε στη γεμάτη από αφρικανική ατμόσφαιρα γκαρσονιέρα του φορώντας μια κελεμπία, τους ζήτησε να πλυθούν σε νερό στο οποίο είχε ρίξει τριμμένο… κάρβουνο και τους ανακοίνωσε με πομπώδες ύφος ότι το πρόβλημά τους ήταν ιδιαίτερα σοβαρό και έπρεπε να συμβουλευτεί τον… παππού του στην πατρίδα του! Ζήτησε, όμως, ως αμοιβή 20 ευρώ και μόλις πήρε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα συνελήφθη. 

Στο διαμέρισμα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν φυλαχτά και διάφορα άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούσε ο 27χρονος απατεώνας, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για απάτες, όρισε ρητή δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο. Οι άνδρες της Ασφαλείας αναζητούν και έναν συνεργό του που δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην γκαρσονιέρα.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: