Δέμα με ένα κιλό χασίς οδήγησε σε τρεις συλλήψεις στο Λασίθι

Στο πλαίσιο προανάκρισης για την διακίνηση ναρκωτικών σε χρήστες του Λασιθίου, οργανώθηκε στοχευμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και εντοπίστηκε μια Ελληνίδα, τη στιγμή που έβγαινε από τα γραφεία μιας εταιρείας ταχυμεταφορών σε μια περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, απ’ όπου είχε παραλάβει ένα δέμα.

Η γυναίκα ακινητοποιήθηκε και διαπιστώθηκε ότι το δέμα περιείχε ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» συνολικού βάρους ενός κιλού και 82,3 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να βρεθεί με χειροπέδες. Σε κοντινό σημείο, συνελήφθη ένας Έλληνας που την περίμενε μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του για να την παραλάβει και, κατά τον σωματικό έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε πάνω του το ποσό των 880 ευρώ το οποίο κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι όπου η δράστιδα συγκατοικεί με μια άλλη γυναίκα που επίσης συνελήφθη, βρέθηκαν συνολικά 55,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τμήματα από χασισόδεντρο τα οποία κατασχέθηκαν, μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι τρεις δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και τα στοιχεία του αποστολέα του δέματος με το χασίς.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: