Δέκα συλλήψεις για «φρουτάκια» σε καφενείο της Λάρισας

To κατάστημα λειτουργούσε με την «βιτρίνα» της παροχής υπηρεσιών διαδικτύου

Σε αυτοσχέδιο καζίνο είχε μετατραπεί ένα καφενείο στη Λάρισα, το οποίο λειτουργούσε με την «βιτρίνα» της παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, αλλά στην πραγματικότητα διέθετε ένα δίκτυο 19 υπολογιστών για την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού «φρουτάκια» μέσω δύο κεντρικών server.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν έλεγχο, έπιασαν στα πράσα πέντε Έλληνες ηλικίας 44, 73, 66, 35 και 42 χρόνων και έναν 39χρονο Αλβανό να παίζουν το παράνομο παιχνίδι και τους συνέλαβαν. Μάλιστα, πάνω στην 35χρονη παίκτρια βρήκαν 59 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή!

Ακόμη, συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι, δύο Ελληνίδες ηλικίας 37 και 32 χρόνων και μια 30χρονη Αρμένια και ο 50χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος που είχε εγκαταστήσει ένα ολόκληρο σύστημα με πέντε κάμερες σε διάφορα σημεία της οροφής και δυο καταγραφικά μηχανήματα για την κατόπτευση των χώρων του καταστήματος και των παικτών! Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε διώξεις κατά περίπτωση για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων, περί προσωπικών δεδομένων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

 Στο καφενείο κατασχέθηκαν οι πέντε κάμερες, τα δυο καταγραφικά, 21 πλήρη συστήματα υπολογιστών και μια παιχνιδομηχανή με κερματοδέκτη, τέσσερα router, τέσσερις φορητοί πομποδέκτες με ακουστικά επικοινωνίας, επτά μπλοκ λαχνών, ιδιόχειρες σημειώσεις για τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού και 4.415 ευρώ!

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: