Δείτε πώς απάντησε ένας fit παππούς σε κάποιον που του προσέφερε θέση ηλικιωμένων στο μετρό (εικόνες)

Η απίστευτη αντίδραση ενός παππού στο Ρίο όταν του προσέφεραν θέση ηλικιωμένων στο μετρό έκλεψε τις εντυπώσεις και κατάφερε μέσα σε λίγες μόνο ώρες να γίνει viral!

Πρόκειται για τον Wayne McEntire, έναν 68χρονο οδοντίατρο, ο οποίος μαζί με τον 19χρονο εγγονό του Britton Barker ταξίδεψε στο Ρίο για να παρακολουθήσει από κοντά τα αγωνίσματα των Ολυμπιακών του 2016.

Ένα βράδυ, στην επιστροφή από τα γήπεδα, παππούς και εγγονός επιβιβάστηκαν στο μετρό και τότε ένα άντρας που είδε τον Wayne όρθιο, του προσέφερε μια θέση στο τμήμα με τα καθίσματα για ηλικιωμένους. Τότε, ο McEntire αρνήθηκε ευγενικά και στη συνέχεια ζήτησε να του κάνουν λίγο χώρο για να δείξει το λόγο.

Ο ηλικιωμένος κρατήθηκε από το στύλο και χωρίς μεγάλη προσπάθεια ανύψωσε το σώμα του φέρνοντάς το σε μια τέλεια οριζόντια θέση και αφήνοντας έτσι έκπληκτο τον άνδρα που του είχε προτείνει το κάθισμα των ηλικιωμένων, αλλά και τους υπόλοιπους επιβάτες του μετρό.

Από την πλευρά του, ο εγγονός του δεν έμεινε και τόσο έκπληκτος και δήλωσε αργότερα πως ήξερε ότι ο παππούς του το είδε σαν μια πρόκληση και ευκαιρία για ψυχαγωγία.

Μάλιστα απαθανάτισε το σόου του 68χρονου και το δημοσίευσε στο Twitter, όπου η ανταπόκριση ήταν τεράστια με πάνω από 100.000 retweet και πολλά σχόλια που δήλωναν θαυμασμό για τον παππού.

viral

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: