Δε θα Πιστεύετε Πόσο έχει Αλλάξει η Kelly Osbourne τα Τελευταία Χρόνια

Πολύ πριν το reality με τις Kardashians και γίνουν πασίγνωστες, μια τηλεοπτική οικογένεια απασχολούσε τα μέσα. Ήταν η οικογένεια του Ozzy Osbourne, του τραγουδιστή των Black Sabbath. Το 2002, ο Ozzy, η Sharon, ο Jack και η Kelly ήταν η δυσλειτουργική Βρετανική οικογένεια που όλοι αγαπούσαν να παρακο…


Πολύ πριν το reality με τις Kardashians και γίνουν πασίγνωστες, μια τηλεοπτική οικογένεια απασχολούσε τα μέσα. Ήταν η οικογένεια του Ozzy Osbourne, του τραγουδιστή των Black Sabbath. Το 2002, ο Ozzy, η Sharon, ο Jack και η Kelly ήταν η δυσλειτουργική Βρετανική οικογένεια που όλοι αγαπούσαν να παρακολουθούν. Αλλά μετά από 3 σεζόν του reality, ήρθε το τέλος. Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια που τα μέλη της οικογένειας Osbourne έχουν αλλάξει πολύ, και ειδικά η Kelly. Δε θα πιστεύετε πόσο πολύ έχει αλλάξει! 

1. Η χαρούμενη οικογένεια – Δείτε πόσο μικρούλα είναι εδώ!

2. Σχολικές μέρες – Πριν ο κόσμος γνωρίσει την εκκεντρική οικόγενεια, η Kelly φαινόταν ένα συνηθισμένο κοριτσάκι δημοτικού.

3. Η έφηβη Kelly αρχίζει να πειραματίζεται με το στυλ της. Εδώ είναι από τα πρώτα της κοντά κουρέματα.

4. Η οικογένεια Osbournes – Το 2002, ο κόσμος γνώρισε την 18χρονη Kelly και την υπόλοιπη rock star οικογένεια στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι The Osbournes που προβλήθηκε στο κανάλι MTV.

5. Στο επίκεντρο της δημοσιότητας – Με την άμεση μεγάλη επιτυχία του ριάλιτι, η Kelly Osbourne έγινε από άγνωστη κόρη του Ozzy σε πρώτης τάξης διασημότητα.

6. Η Rock Star – Η Osbourne έκανε το ντεμπούτο της στη μουσική το 2002. Το πρώτο single του άλμπουμ ήταν το κομμάτι της Μαντόνα «Papa Don’t Preach.»

7. Το 2004 η Kelly κυκλοφόρησε τη δική της σειρά ρούχων με όνομα Stiletto Killers.

8. Η ηθοποιός – Το 2004 Kelly είχε το πρώτο της μεγάλο ρόλο στη σειρά Life As We Know It.

9. Μέχρι το 2007 η Kelly είχε γίνει τακτική παρουσιάστρια σε διάφορες εκπομπές του Hollywood.

10. Το 2009 ήταν μια δύσκολη περίοδος για την Kelly. Εμφανιζόταν ακόμα στη τηλεόραση, αλλά υπήρχαν φήμες ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και έκανε κακό στον εαυτό της.

11. Dancing With The Stars – Η Osbourne επανήλθε δυναμικά την ίδια χρονιά με τη συμμετοχή της στο διάσημο σόου. Η Kelly και ο συνοδός της ήρθαν τρίτοι στο διαγωνισμό.

12. Πίσω στη κορυφή – Η Kelly έκανε εμφανίσεις σε πολλά διαφορετικά προγράμματα ως ηθοποιός και ως παρουσιάστρια. Το 2011-2013, η Kelly έκανε τα πάντα από το να παρουσιάσει το διαγωνισμό ομορφιάς των Μις ΗΠΑ μέχρι να βγάλει καινούριο σινγκλ, μια ροκ/ραπ έκδοση του τραγουδιού του Elton John «The Bitch Is Back.»

13. Ο αρραβώνας – Το 2013 η Kelly ανακοίνωσε ότι θα παντρευόταν τον επί χρόνια σύντροφό της Matthew Mosshart. Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα ακύρωσαν το γάμο. Έκτοτε η ερωτική της ζωή έχει παραμείνει μυστική.

14. Australia’s Got Talent – Το 2015 η Kelly συμμετείχε ως κριτής στο σόου της Αυστραλίας.

15. Σήμερα– η Kelly φαίνεται να τα πηγαίνει καλά και φαίνεται να είναι στη καλύτερη φάση της ζωής της.

Credit: diply.com

if(! ) { = 0; }

} });

}); Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: