Coca-Cola 3Ε: Προχωρά σε 60 νέες προσλήψεις εποχικών

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Coca-Cola 3E, η εταιρεία προχωρά σε προσλήψεις 60 εργαζομένων εποχικής απασχόλησης σε 18 περιοχές της χώρας, προσφέροντας ευκαιρίες καριέρας και αναζητώντας ταλαντούχους ανθρώπους για να ενταχθούν στο δυναμικό της.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, “κάθε χρόνο μεγαλώνουμε την ομάδα με την πρόσληψη εποχικών εργαζόμενων στη θέση του Market Developer. Προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, παροχών και χρήσιμων εργαλείων για τη θέση και μία μοναδική ευκαιρία να μάθεις από καταξιωμένα Στελέχη Πωλήσεων της αγοράς. Αναζητούμε και επιλέγουμε ανθρώπους με όρεξη για μάθηση και διάθεση να εξελιχθούν όχι μόνο στις πωλήσεις αλλά και σε άλλες ομάδες του οργανισμού. Το 2017, και με βάση την απόδοσή τους, πάνω από το 34% των εποχικών εργαζόμενων απορροφήθηκε σε οργανικές θέσεις της εταιρείας μας”.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναζητά άτομα για τις εξής περιοχές: Θάσος, Πρέβεζα, Σκιάθος, Μεσσηνία, Ηλεία, Αργολίδα, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Κρήτη (Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι, Χανιά), Ρόδος, Κως, Χίος, Σάμος, Λέσβος, Σκόπελος, Κέρκυρα, Κυκλάδες και στη Χαλκιδική.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου.

 

oikonomia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: