Coachella 2017: Η BMW i στο διάσημο μουσικό φεστιβάλ

Η BMW i  έκανε το ντεμπούτο ως αποκλειστικός αυτοκινητιστικός εταίρος στο Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella 2017 στην κοιλάδα της Καλιφόρνια, παρέχοντας υπηρεσίες μεταφοράς διακεκριμένων προσώπων (VIP shuttle) και φιλοξενία το 14-16.  Το ίδιο θα κάνει και αυτό το Σ/Κ στις  21-23 Απριλίου.

Τα αυτοκίνητα που διατέθηκαν είναι τα BMW i3 και τα i8 που έχουν μηδενικές εκπομπές ρύπων. Το soundtrack της Καμπάνιας της BMW για τα Social Media “Road to Coachella” το δημιούργησε ο γνωστός συνθέτης Hans Zimmer.

Εστιάζοντας στη βιώσιμη μετακίνηση και τις απαιτήσεις του μέλλοντος, η μάρκα της BMW θα προσφέρει ηλεκτρικά BMW i3 και plug-in υβριδικές, ηλεκτρικές BMW X5 40e iPerformance για τις ανάγκες του Φεστιβάλ.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του στόλου BMW i3 στο Coachella είναι μία μοναδική εμφάνιση που δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση και αντανακλά το δημιουργικό και αντισυμβατικό χαρακτήρα του φεστιβάλ. Plug-in υβριδικά, ηλεκτρικά οχήματα BMW i8 με εμφάνιση Coachella θα κινηθούν στους δρόμους μεταξύ Los Angeles και Palm Springs παρέχοντας υπηρεσίες σε επίλεκτους προσκεκλημένους και διάσημα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Το Coachella είναι από τα παγκοσμίως μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ  και αποτελεί την ιδανική σκηνή για τη BMW i: «Ο πλούτος ιδεών που φέρνουν οι καλλιτέχνες και η φιλοσοφία βιωσιμότητας του φεστιβάλ δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα. Το Coachella είναι το μέρος που γεννήθηκαν πολλές νέες τάσεις, ιδέες και κινήματα», δήλωσε η Hildegard Wortmann, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Μάρκας BMW. «Η BMW i είναι επίσης εμπνευστής πρωτοποριακών τάσεων και αντιπροσωπεύει τη χαρά της βιώσιμης μετακίνησης. Η μάρκα μας είναι ανοιχτή σε καινοτομίες, δημιουργική και γεμάτη ενθουσιασμό – και το Coachella προσφέρει μία εξαιρετική πλατφόρμα για την ανάδειξη αυτής της φιλοσοφίας, συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα, το πάθος και τη συνδεσιμότητα. Ανυπομονούμε γι’ αυτή την εμπνευσμένη συνεργασία».

 

Coachella 2017: Η BMW i στο διάσημο μουσικό φεστιβάλ

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: