Μπουρούσης: «Θα τους προετοιμάσω για το ΟΑΚΑ»


Η Λαμποράλ Κούτσα είχε και τύχη απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στη μέση.

Ο σέντερ των Βάσκων ξεκίνησε λέγοντας, μετά τον αγώνα: «Άτυχος ο Παναθηναϊκός, τυχεροί εμείς. Συνήθως σε τέτοια παιχνίδια, αυτός που το γυρίζει, κερδίζει και την παράταση, αλλά…», και συνέχισε:

«Για μένα στο μυαλό μου υπάρχουν τρία παιχνίδια ακόμα. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε πάρα πολύ σωστά, βέβαια είχαμε ένα καθοριστικό λάθος όπου θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι και να μην πάει στην παράταση. Αλλά η κλάση του Διαμαντίδη και η ποιότητά του έφερε το ματς στην παράταση. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, γνωρίζω πολύ καλά την ατμόσφαιρα, υπάρχει πίεση. Εμείς πρέπει να πάμε χαλαρά, να μην πανικοβληθούμε, να απολαύσουμε το παιχνίδι κι ό,τι βγει. Εγώ έτσι θα το δω…».

Για τα επόμενα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ: «Τα παιδιά με ακούνε, ξέρω την κατάσταση μέσα στο ΟΑΚΑ και πιστεύω ότι θα τους προετοιμάσω. Πρέπει να πάμε και να είμαστε ήρεμοι για να παίξουμε όσο καλύτερα».

Για την δική του απόδοση: «Το θέμα δεν είναι ο Μπουρούσης. Εγώ προσπάθησα, όπως και κάθε παίκτης. Όμως σήμερα παίξαμε με μείον τέσσερις παίκτες, γιατί ήταν κι ο Πλάνινιτς τραυματίας. Παίξαμε στην ουσία έξι παίκτες, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, δώσαμε το 110% μέσα από την καρδιά μας για να κερδίσουμε».

Διαβάστε επίσης: Λύγισε στην παράταση ο Παναθηναϊκός με 82-78 από τη Λαμποράλ Κούτσα


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: