«Μπουμπούκια» συνελήφθησαν σε Ιωάννινα και Ζάκυνθο

31χρονος αλλοδαπός συνελήφθη αρχικά για παράνομη είσοδο στη χώρα και προσήχθη στο Α’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν αυτός που έλεγε, αλλά τα πραγματικά του στοιχεία αντιστοιχούσαν σε αναζητούμενο με ένταλμα του ανακριτή Ιωαννίνων

Χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα βρισκόταν στην Ελλάδα ένας 31χρονος Αλβανός που υποβλήθηκε σε έλεγχο στη Λίμνη Ιωαννίνων από αστυνομικούς της Ομάδας Συνοριακής Δράσης, αλλά το ονοματεπώνυμο που έδωσε δεν ήταν… δικό του καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία!

Ο 31χρονος αλλοδαπός συνελήφθη αρχικά για παράνομη είσοδο στη χώρα και προσήχθη στο Α’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν αυτός που έλεγε, αλλά τα πραγματικά του στοιχεία αντιστοιχούσαν σε αναζητούμενο με ένταλμα του ανακριτή Ιωαννίνων. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που τους απήγγειλε κατηγορίες για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράνομη είσοδο στη χώρα και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή για την ληστεία.

*** Ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση εκκρεμούσαν και σε βάρος ενός 34χρονου Αλβανού που συνελήφθη στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Ο νεαρός αλλοδαπός είχε καταδικαστεί με απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων για ληστεία και διακίνηση μεταναστών, ενώ ο ανακριτής Ιωαννίνων είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του για διακεκριμένες κλοπές. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που διέταξε να μεταχθεί στα Ιωάννινα για να απολογηθεί.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: