Black Salt Bikini: Tα πιο κομψά μονοχρωματικά μαγιό παρουσιάζουν τη νέα, εντυπωσιακή συλλογή τους

«Ayesha»: μία Περσική λέξη που σημαίνει «μικρή» αλλά και μία γνωστή φιγούρα για τους λάτρεις των ταινιών και των comics που αναφέρονται στο ευφάνταστο σύμπαν της Μarvel. H «Ayesha» είναι η ανώτατη ιέρεια του Sovereign και είναι αυτή που «προσλαμβάνει» τους «Φύλακες του Διαστήματος» για να προστατέψουν τις πηγές ενέργειας της «Anulax» από το τρομακτικό τέρας «Abilisk». Και με αυτήν την εύηχη και «ηρωική» λέξη, η Anna Kovacevic, Creative Director ενός από των πιο αγαπημένων μας brands μαγιό, των Black Salt Bikini, επέλεξε να ονομάσει τη νέα της συλλογή για τη σεζόν S/S 2020.

Πιστή στα χαρακτηριστικά μονοχρωματικά της ολόσωμα και bikinis, παίζοντας με ultra chic color blocked συνδυασμούς, με εντυπωσιακά cut outs αλλά και pin up λεπτομέρειες όπως πιέτες και σούρες, ενώ για πρώτη φορά παρουσιάζει strapless tops ως μέρος των sexy two pieces σχεδίων της. Σε διακριτικούς dusty pink και καφέ τόνους, σε διαχρονικά φινετσάτα άσπρα, κόκκινα και μαύρα χρώματα αλλά και σε «so hot right now» αποχρώσεις όπως χακί και light blue, τα νέα μαγιό των Black Salt Bikini (τα βλέπεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery) δεν μας κάνουν μόνο να ανυπομονούμε να έρθει το καλοκαίρι αλλά και να εφευρίσκουμε fashionable τρόπους να τα φορέσουμε, ως κορμάκια ή crop tops μέσα από πουκάμισα και denim jackets, τώρα την άνοιξη.
Black Salt Bikini: Tα πιο κομψά μονοχρωματικά μαγιό παρουσιάζουν τη νέα, εντυπωσιακή συλλογή τους
Γιατί τα μαγιό που σε κολακεύουν και αναδεικνύουν το στυλ και τον σωματότυπό σου με την άριστη εφαρμογή τους, είναι κρίμα να τα «χαίρεσαι» μόνο λίγους μήνες τον χρόνο. Τα Black Salt Bikini έχουν τις προϋποθέσεις για να τα «χαίρεσαι» πάντα και παντού! Και αυτό δεν είναι καθόλου «μικρό» (aka «Ayesha»).
 Aυτό το κάπως «παιδικό» ρούχο είναι μεγάλη τάση το φετινό καλοκαίρι

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: