Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων στην Αττική

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σημειώθηκε τη νύχτα που πέρασε στην Αττική, με αποτέλεσμα συνολικά επτά αυτοκίνητα, δύο μοτοποδήλατα και μία καφετέρια να τυλιχθούν στις φλόγες.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, αυτοκίνητο αστυνομικού έγινε στόχος εμπρηστών στη Γλυφάδα. Ο ίδιος, βγαίνοντας από το σπίτι του, είδε το όχημά του να φλέγεται. Άλλα τέσσερα οχήματα καταστράφηκαν από τη φωτιά που επεκτάθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Λίγα τετράγωνα παρακάτω, στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου, μία καφετέρια συγγενικού προσώπου του αστυνομικού, τυλίχθηκε στις φλόγες, από άγνωστη ακόμα αιτία. Όλα πάντως δείχνουν εμπρησμό.

Γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα, ακόμη ένα όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, στην περιοχή του Ζωγράφου. Στην ίδια περιοχή, στην οδό Λοχαγού Ξυρογιάννη, στόχος εμπρηστών έπεσαν και δύο μοτοποδήλατα. Στο σημείο επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Τέλος, εμπρησμός αυτοκινήτου σημειώθηκε τα ξημερώματα και στο Κερατσίνι και συγκεκριμένα στην οδό Διγενή Ακρίτα και Κομνηνών. Στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: